fbpx

HeadPrint ofera rollup banner de calitate la preturi competitive pentru afacerea ta

HeadPrint, una dintre cele mai longevive companii pe piata de productie publicitara si print digital, precum si in crearea de proiecte indoor si outdoor de mici si mari dimensiuni, cu mai bine de un deceniu experienta in domeniu, realizeaza rollup-uri de buna calitate, la preturi foarte mici.

HeadPrint este unul dintre veteranii pietei de productie publicitara si print digital, castigand increderea clientilor in cei peste zece ani de activitate. Printre cele mai populare produse ale companiei se numara sistemele expozitionale de tip rollup, folosite in showroom-uri, magazine, mall-uri, puncte de vanzare, sali de asteptare, sali de conferinte, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, in cadrul expozitiilor si al targurilor sau al altor evenimente. Sistemele expozitionale de tip roll up banner sunt foarte practice, fiind usor de montat si de demontat – printul se retrage automat, pe un rulou tensionat, intr-o caseta de aluminiu.

In portofoliul HeadPrint se gasesc doua tipuri de sisteme expozitionale rollup: rollup premium si rollup aluminiu. Un rollup premium face parte din clasa premium a sistemelor rollup display. Pachetul care contine un rollup premium include un sistem de expunere tip roller banner din aluminiu extrudat, print in policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena, la o calitate de 2400 DP, precum si husa de transport. Rollup-ul aluminiu este insa cel mai folosit sistem expozitional portabil. Acesta poate fi comandat online, printr-o comanda simpla, rapida, direct pe site-ul companiei HeadPrint, fiind livrat la fel de usor in toata tara, prin servicii de curierat.

Orice produs achizitionat vine cu o garantie de minimum 12 luni si, in functie de cantitatea comandata, clientilor li se acorda reduceri substantiale la comenzile plasate pe site. Mai mult decat atat, acestea sunt inregistrate, astfel ca persoanele care cumpara frecvent de pe site-ul HeadPrint beneficiaza de conditii preferentiale.

Mai multe detalii despre celelalte servicii oferite de HeadPrint, precum si informatii privitoare la pretul produselor gasiti pe site-ul oficial al companiei.