Hairstyling Live Show – cel mai de mare show de coafura din Romania

Recunoscut ca fiind un adevărat trend-setter, Rocky Vitelli reprezintă un punct de referință în domeniul hairstyling-ului. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni și talentați hairdresseri din lume. A fost premiat ca “Editorial Hairstylist of the Year” în cadrul celei mai mari Conferințe Internaționale de la Cancun ce a reunit peste 5000 de hairstiliști din întreaga lume. Impune trendurile în editorialele de beauty, fiind renumit pentru tehnicile lui creative, colecțiile de culoare și tunsoare, dar și pentru shooting-urile de revistă.
Jubile Ballroom Pipera este locul de întâlnire cu Rocky Vitelli care va dezvălui secretele din spatele celor mai noi tehnici de culoare, tunsoare și hairstyling. Evenimentul va fi o îmbinare inedită de elemente demonstrative cu informații prețioase, sfaturi și trucuri în arta modelării și colorării părului.
Programul evenimentului va presupune mai multe momente de coafură, tehnici de vopsire rapidă, soluții de colorare creativă în salon și informații tehnice de colorimetrie. Timp de 3 ore, publicul este invitat să asiste la demonstrații tehnice și artistice de culoare, tunosare și stiluri inedite de hairstyling.
În cadrul show-ului se va prezenta cea mai noua colecție Farouk Systems, Move Collection, ultimele trenduri în materie de culoare, tunsoare, hairstyling și va avea loc lansarea oficiala CHI Shine Shades, un sistem inovator de vopsea lichida fără amoniac și fără PPD 5in1 – colorare permanentă, demi și semi-permanentă, ton pe ton și tratament.
Mai mult decât atât, evenimentul va aduce în scenă în exclusivitate pe piața din Romania două game noi: Esquire – linie de produse de îngrijire și hairstyling pentru bărbați a celebrei reviste Esquire și Rose Hip Oil – o gamă profesională pentru îngrijirea părului vopsit ce are ca ingredient principal uleiul de trandafir. Aceste produse vor fi disponibile însă pentru vânzare începând cu luna ianuarie 2017.
Un alt moment care va impresiona publicul prin stilul unic al coafurilor va fi cel al echipei naționale formata din: Gina Aron – trainer internațional Farouk Systems și câștigătoarea premiului “EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE” la Conferința Internațională din Cancun; Carmen Fedeleș – Director Artistic și un nume de referință la nivel național și internațional datorită profesionalismului și creativității; Nazmie Strâmbeanu – Hairstylist și Trainer Beauty One cu o experiență în domeniu de peste 10 ani; Lavinia Uțupan – Hairstylist și Trainer Beauty One.

Cei prezenți vor putea participa și la o tombolă care va oferi șansa unui profesionist să meargă într-o vizită educațională la Academia CHI din Olanda, dar și multe alte premii oferite de Beauty One. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de înscriere.
Rocky Vitelli va susține și două workshop-uri pe 28 și 30 septembrie la Beauty One Training Center unde vor fi prezentate tehnici avansate de tunsoare creativă, elemente de bază în tunsoare; noul concept in colorare, vopseaua lichida 5 in 1, CHI Shine Shades; noi tendințe creative și trucuri pentru a realiza coafuri elegante și pline de stil.
Pentru înscrieri și detalii, vă puteți adresa reprezentanților de vânzări Beauty One la numerele de telefon: 0724.357.281; 0734.197.127.