fbpx

Hai sa vorbim despre sanatate frumusete si feminitate

Pe 31 martie, Woman2Woman.ro te invita la a treia editie a conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”. Hai sa vorbim despre frumusete, sanatate si feminitate, cu specialisti in nutritie si wellness, dar si cu persoane care au reusit sa adopte un stil de viata sanatos si sa puna in practica cele mai importante reguli ale unei vieti sanatoase.

Participa gratuit aici.

Cine sunt speakerii conferintei din 31 martie 2015

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates si creator de programe de group fitness si nutritionist, va fi prezenta pentru a doua oara la conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate” organizata de Woman2Woman.ro, pentru a ne ajuta sa ne insusim principiile de baza ale unui stil de viata sanatos.

Cornel Soare, directorul general Sano Vita si vegetarian convins, si-a traspus stilul de viata si in plan profesional. Directorul general Sano Vita a reusit sa cladeasca un business profitabil din simpla convingere pe care o are orice vegetarian care si-a asumat acest stil de viata.

Anda Negrus este realizatoare Money Channel si prezentaroare a jurnalelor Money News de la orele 13 si 16.

Alice Sarbu este farmacist cu experienta de 10 de ani in domeniul pharma, pe pozitii de management si control intern in cadrul Farmaciilor Dona. Alice s-a alaturat echipei Core Invest Health din dorinta de a se implica in campania de informare in domeniul sanatatii pe care aceasta o desfasoara.

Ioana Paraschiv este kinetoterapeut la Active Family Center. A absolvit Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Universitatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti. In cadrul conferintei din 31 martie, ne va vorbi despre conditiile si beneficiile automasajului.

Participa gratuit aici.

Femeie full time, blogger, iubitoare de carti, teatru si film in timpul liber, Claudia Tocila este Online Communication Manager pentru AQUA Carpatica din 2012, de cand un om cu viziune a apreciat ca ar putea sa comunice pentru brandurile pe care le construieste cu aceeasi daruire cu care ea scrie pe blog si asa s-a alaturat echipei Valvis Holding.

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experiente de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie.

Francisc Adrian Helstern este doctor in sociologie si Director al Directiei de Studii si Documentare Legislativa, dar si al Bibliotecii Camerei Deputatilor. Despre tema aleasa pentru evenimentul din 31 martie, “Feminitatea in ochii celorlalti”, Francisc Helstern spune ca “o femeie nu stie cat de frumoasa este, pana nu se priveste, umita, prin ochii barbatului care o iubeste.”

Participa gratuit aici.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Book – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, Activia, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Divine, Kurtmann.ro, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com