fbpx

Hai cu noi in aventura prin Romania!

Marea noastra pasiune este aventura cu motocicleta, masina sau atv-ul? A ta care e? Daca si tie iti plac calatoriile si aventurile in natura, atat in Romania, cat si in afara tarii, te invitam sa consulti site-ul nostru si excursiile noastre ghidate de membrii echipei Adventure Tour, campioni in motocross si piloti de rally. Ne aflam in Otopeni, la 15 minute de aeroport, de unde si pornim de fiecare data in calatoriile noastre alaturi de voi. Daca vrei sa urmezi cursurile off road sustinute de Adventure Tour sa iti imbunatatesti tehnica de pilotaj si sa te asiguri ca parcurgi kilometrii intr-o maniera corecta, te asteptam la scoala noastra de motocross sau scrie-ne cu ajutorul formularului de contact.

Noi nu ne pute vedea facand altceva! Tururile moto ghidate de la Adventure Tour sunt o bucurie atat pentru noi cat si pentru voi. Fiecare excursie pe 2 sau 4 roti este un motiv in plus sa cream noi amintiri memorabile si sa ne bucuram de aventura, libertate, natura si prieteni. Romania este o tara superba, cu peisaje unice, ideala pentru calatorii prin toate formele de relief. O tura moto de 5 zile de descoperire a Romaniei profunde. Drumuri serpuite si ascunse, traditii stravechi, ospitalitatea oamenilor simpli si buni. De-a lungul turei se parcurge si o portiune din TET un “must” al adventure riderilor din toata lumea.

Experientele auto off road de la Adventure Tour, cat si cele cu motocicleta te vor face sa revi de fiecare data pentru noi aventuri, atat in Romania cat si in afara tarii.