Häfele România aduce inovație în caminul tau cu noile soluții premiate la Târgul Interzum 2017

14 iunie 2017

Premiate la competițiile expoziționale Interzum, toate noile produse întruchipează filosofia Häfele despre simplitate și ușurință. Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltată și poziționată pe piață pentru a face viața mai ușoară producătorilor și consumatorilor: mai ușor de ales, de comandat, de procesat și, desigur, de utilizat.

Principalele soluții care se remarcă printre noutăți sunt următoarele:
• Sistemul de iluminare cu LED-uri din gama Loox, cu o actualizare a mai multor produse, deschide orizonturile spre o lume inteligentă a mobilierului și a încăperilor, devenind un reper important în dezvoltarea aplicației Häfele Connect. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot gestiona inteligent, dar mai ales în timp real, produsele Loox.

• Sistemul de organizare a dulapurilor – Easy Storage, un sistem complet pentru montarea dulapurilor dintr-o singură sursă. Fie că vorbim despre rafturile pentru curele, suporturile pentru încălțăminte sau chiar cele suspendate, cu sistemul Easy Storage, dulapurile sunt mai ușor de utilizat, remarcându-se în același timp printr-un design modern și suprafețe unitare. Noutatea sistemului constă și în existența noului conector, care economisește cu 50% timpul de montare în comparație cu conexiunile înșurubate, permite asamblarea și dezasamblarea fără utilizarea uneltelor speciale.

• Noua gamă de conectori, Häfele ixconnect, inspiră industria, dar mai ales experiența utilizatorului. Noile produse, care pot fi integrate în orice proces de producție fără a schimba rezultatul, se remarcă de asemenea, prin piese mici și multifuncționale, care nu necesită folosirea uneltelor, dar și șuruburi mari ce reușesc să construiască eficient mobilierul. Câștigător al premiului Interzum, „Best of the best”, s-a remarcat în competiție datorită principalelor sale trăsături, simplitatea și viteza în timpul instalării. Șurubul ixconnect 8/25 este destinat mobilei ușoare, fiind utilizat pentru găuri standard de 8 mm. Pe lângă conectarea prin presiune, acesta se remarcă și prin avantaje suplimentare, precum: manipularea ușoară și simplă, precum și varietatea instalării pe panouri de diferite grosimi.
• Șurubul ixconnect 8/60 este proiectat special pentru mobilierul mai mare, folosește o tehnologie inteligentă și permite noi posibilități de creare și dezvoltare a mobilierului. Nu în ultimul rând, conectorul de rafturi Häfele ixconnect Tab15 este o nouă soluție care setează noi standarde de calitate și funcționalitate în industrie.
• Sistemul de sertare Moovit MX a devenit și mai convenabil și mai flexibil, datorită noilor amortizoare și noilor înălțimi laterale ale sertarelor.
• Sistemul de uși glisante Häfele Slido este acum echipat cu o amortizare inovatoare integrală pentru o închidere și deschidere ușoară, dar și închiderea ușoară a ușii centrale. Este inclusă instalarea simplă a mecanismului de glisare și de amortizare.
• Mecanismele de ridicare (Free Flap) își celebrează premiera în toate formele de deschidere imaginabile, conectate la energie electrică și certificate. Free Flap 1.5, o clapă din plastic deosebit de economică, se potrivește pentru greutăți de 1-5 kg. În gama de produse, la Interzum, i s-a alăturat și un frate mai mare pentru mecanismul greu de 1-8 kg.
• Sistemul de reglare a plintei Häfele Axilo. Fiecare instalator de bucătărie cunoaște problemele legate de nivelarea mobilierului de bucătărie pe picioarele plintei, în special cele din spate. Sistemul inteligent de ajustare al Häfele pune capăt acestuia. Reglarea se face ergonomic și prietenos din spate către față, cu monitorizarea simultană a nivelului. Se poate salva până la 50% din timpul de asamblare.
• Oglinda multifuncțională combină lumina cu comenzile de dezaburire și sunetul într-un singur produs. Cu o operare intuitivă prin atingerea tastelor sale, pentru sunet, prin intermediul aplicației, controlată la distanță și transmisă prin intermediul tabletei sau smartphone-urilor.

Ofertă completă de servicii - O parte integrantă a unei astfel de tehnologii inovatoare este o gamă largă de servicii și consultanță din partea Häfele Industry Division EWW. Managerii Häfele urmăresc industria mobilei de-a lungul întregului ciclu, de la construcția mobilierului până la livrarea către utilizatorul final. În plus, aceștia sunt, de asemenea, bucuroși să furnizeze idei noi și să contribuie la îndeplinirea cerințelor individuale. Împreună cu clienții lor, inginerii Häfele dezvoltă constant soluții personalizate și aduc îmbunătățiri specifice, care au devenit critice pentru succesul pieței de mobilier.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram