fbpx

H:01 ANVELOPE PENTRU AUTOCARE: CONFORT DURABILITATE SI SIGURANTA PENTRU TRANSPORTUL DE PERSOANE

Gama FH:01 COACH se va comercializa in dimensiunea 295/80 R 22.5 (cu un indice de sarcina crescut de 154/149 M) pentru fiecare axa. Exista de asemenea si TH: 01 COACH cu dimensiunea 295/80 R 22.5 TH: 01 COACH, special conceputa pentru axele motoare.
Fata de generatia anterioara, noile anvelope H:01 COACH beneficiaza de o carcasa ranforsata, pe structura deja intarita a anvelopelor Series:01, caracterizata de tehnologiile: SATT (trei centuri de tip sandwich), HBW (cordaj hexagonal), FRC (cordaj complet robotizat) si DLTC (compozitie in doua straturi a benzii de rulare). Toate aceste tehnologii contribuie la imbunatatirea rezistentei, oferind posibilitatea resaparii si un confort sporit: garantat de o structura conceputa pentru a absorbi socurile produse de neregularitatea carosabilului si a reduce zgomotul la rulare.
FH:01 COACH si TH:01 COACH pastreaza acelasi design al benzii de rulare ca H:01, care si-a demonstrat performantele excelente in termeni de siguranta si rezistenta.
In particular, la FH:01 COACH, dispunerea canelurilor ofera o precizie superioara la condus, in timp ce protectiile canalelor laterale previn acumularea pietrelor in banda de rulare, garantand astfel integritatea carcasei si posibilitatea de resapare. In final, datorita sistemului patentat Pirelli RSR (un design cu flancuri coborate) fortele sunt distribuite optim intre suprafata de contact si sol, garantand astfel o uzura uniforma si o durata de viata superioara a anvelopei.
Aderenta impresionanta atat pe carosabil uscat cat si pe cel umed nu s-a modificat, dar in plus fata de FH:01, FH:01 COACH ofera:
+20% durata de viata
+20% uzura uniforma
+10% confort
+10% facilitate de resapare
TH:01 COACH, in schimb, se caracterizeaza prin santurile adanci ce garanteaza tractiune pe intreaga durata de viata a anvelopei, un nivel inalt de aderenta pe carosabil ud si distante reduse de franare.
Blocurile de profil sunt mai apropiate, in timp ce design-ul specific din zona umarului garanteaza o mobilitatea redusa, limitand acumularea caldurii, reducand rezistenta la rulare si contribuind la uzura uniforma. In final, design-ul directional al benzii de rulare ii confera aderenta sporita pe carosabil uscat sau ud.
TH:01 COACH ofera acelasi nivel de aderenta pe carosabil uscat cat si pe cel umed ca TH01, oferind in plus:
+10% durata de viata
+10% uzura uniforma
+20% confort
+10% facilitate de resapare