Gustul extraordinar de dulceata traditionala

Un croissant de patiserie aburind, proaspat si fraget este inegalabil, mai ales atunci cand umplutura este din productia Duro. Folosim fructe si legume de pe plaiurile mioritice, incurajam in acelasi timp producatorii locali si ne bucuram sa folosim cele mai bune, poaspete si de calitate ingrediente. Umpluturile pentru patiserie de la Duro sunt idele pentru utilizatorii industriali, patiserii, cofetarii sau gelaterii care folosesc produsele noastre in procesul de fabricatie. Daca vrei sa aflii mai multe despre gemurile Duro intra pe site sau contacteaza-ne!

Duro incanta consumatorii cu cele mai apreciate umpluturi pentru patiserie si cofetarie. Descopera gamele noastre de gemuri, marmelada, miere energizat si filling-uri termostabile, adauga un plus de gust si aroma prajiturilor tale. Daca vrei prajituri aromate, torturi gustoase si placinte delicioase foloseste intotdeauna umpluturi pentru patiserie deosebite. Producem si distribuim gem pentru patiserii en gross, astfel ne bucuram de clienti cu potential din industrie si de cele mai bune recenzii de fiecare data.

Marmelada pentru patiserii de la Duro este grozava! Prajituri, fursecuri, torturi si placinte vor aveam un gust mult mai placut si mai special cu umpluturile de la Duro.