Guardo Shop – huse pentru iPhone XS Max

huse pentru iPhone XS Max

Imediat ce Apple a prezentat noile modele de smartphone-uri — iPhone XS, XR și XS Max — telefonul cel mai mare și mai scump lansat vreodată de compania din Cupertino. N-au trecut nici 24 de ore de la lansare, ca în magazinele online din toată lumea, inclusiv România, deja începuse să se vândă accesorii pentru noile telefoane: de la huse, folii de protecție și încărcătoare wireless și până la ecrane de schimb. De exemplu, pe site-ul Guardo Shop, se găsesc la ora actuală sute de produse pentru noul iPhone XS Max. 

Guardo Shop este magazinul unde veţi găsi huse pentru orice tip de telefon, însă e important de ştiut că aici veţi găsi inclusiv huse pentru cele mai noi telefoane apărute pe piaţă. Astfel, vă veţi putea alege huse iPhone XS Max înainte ca telefonul să intre în posesia dumneavoastră. Aşadar, pentru cei care apreciază marca Apple şi care îşi doresc huse iPhone XS Max, Guardo Shop are o gamă largă de modele de huse pentru iPhone XS Max, de cea mai bună calitate şi la cele mai bune preţuri. Pe lângă husele de telefoane realizate de producători cunoscuţi în domeniu în magazinul online Guardo Shop veţi găsi inclusiv huse originale.

Aşadar, aveţi la dispoziţie o gamă atât de variată de huse Guardo pentru iPhone XS Max încât puteţi alege orice model în funcţie de bugetul de care dispuneţi. Majoritatea oamenilor prefera să investească într-un lucru de calitate mai ales atunci când vine vorba despre un telefon ultra performant, întrucât dorinţa acestora este să beneficieze de protecţie maximă. Mai mult decât atât, o husă originală oferă fără doar și poate un design deosebit, care se integrează perfect produsului, sporindu-i aspectul.

Modele huse pentru iPhone XS Max

Sunt multe modele de huse iPhone XS Max. De exemplu o husă pentru iPhone XS Max simplă, din silicon transparent, protejează telefonul de eventualele scăpări accidentale sau zgârieturi şi în acelaşi timp este invizibilă, astfel încât pune în evidenţă designul telefonului. Husa pentru iPhone XS Max de tipul shock rezistent, este eficientă în cazul persoanelor neîndemânatice, întrucât este confecţionată din două straturi: unul interior, din material flexibil (TPU silicon), şi unul exterior din material dur (policarbonat). Acest tip de huse au o textură plăcută, antiaderenta, asigurând carcasei o aderentă excelentă în mână.

Pe site-ul guardo.ro veţi găsi huse iPhone XS Max din piele, extrem de elegante care dau o notă rafinată noului tău telefon. Pentru un şi o eficienţă maximă este foarte important să alegeţi o husă originală.

Aceste tipuri de huse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu o căptuşeală moale pe interior, care ajuta la protejarea iPhone-ului, iar finisajele exterioare sunt foarte plăcute la atingere.

Intraţi pe site-ul www.guaro.ro, şi alegeţi-vă husa de iPhone preferată. O puteţi comanda direct din confortul casei dumneavoastră. Nu uita să urmăriţi în permanenţă site-ul pentru promoţii, astfel încât să aveţi ocazia să cumpăraţi huse pentru iPhone XS Max la preţ redus sau cu transport gratuit, indiferent de valoarea acestora.