fbpx

Grupuri de pompare pentru aplicatii rezidentiale si industriale – cum este transportata si evacuata apa uzata

grupuri de pompare

 

Apa este o resursa esentiala pentru viata fiecaruia dintre noi, din acest motiv tot mai multe persoane fiind preocupate cu gasirea solutiilor alternative pentru recuperarea si reutilizarea cantitatilor de ape folosite. Aceste solutii includ si montarea unor grupuri de pompare a apei uzate, avand beneficii pe termen scurt si lung pentru beneficiarii care opteaza pentru instalarea acestor echipamente de evacuare.

Beneficiile instalarii unor grupuri de pompare apa uzata – aplicatii industriale si rezidentiale

Deoarece comunitatile de oameni si procesele agricole si industriale transforma fara oprire apa pura in cantitati mari de apa uzata, fiecare dintre noi este responsabil cu gasirea solutiilor de reciclare si eficientizarea procesului de reutilazare a apei uzate. Mai mult, grupurile de pompare apa uzate au efecte imediate, dar si pe termen lung, protejand structurile si constructiile in cadrul carora sunt instalate.

grup de pompare bucuresti

Printre beneficiile aduse spatiilor industriale sau rezidentiale se numara:

–   reducerea si limitarea consumului de apa, redistribuirea si reutilizarea optima a apei uzate provenite fie din precipitatii, apele reziduale specifice consumului uman, apa rezultata in urma proceselor industriale, apa din condens sau functie de racire care rezulta de la centralalele termo-electrice, apele reziduale provenite de la combinatele agricole si cele chimice;

–   refolosirea ingenioasa a apei de ploaie si crearea statiilor de epurare individuale. Aceste statii sunt alcatuite din sisteme de colectare si dirijare, rezervoare active, pompe de evacuare, prin intermediul carora apa este tratata si transformata spre a fi reutilizata pentru fertilizarea naturala, irigarea spatiilor verzi;

–  aerarea si mixarea apelor uzate si fluidizarea apei uzate spre statiile de epurare municipale, comunale sau orasenesti.

Grupurile de pompare apa uzata sunt potrivite pentru a fi instalate si in subsoluri sau pivnite, indiferent ca este vorba despre constructii existente sau care urmeaza sa fie ridicate. Acestea permit transportarea si evacuarea apei uzate, insa previn si infiltrarea umezelii in structuri si pereti, evitandu-se astfel problemele specifice, de tipul mucegai, ciuperci sau igrasie.

Statiile de pompare functioneaza cu grupuri de pompare instalate corespunzator, oferind avantajea multiple:

–        reducerea costurilor de functionare;

–        eficienta si fiabilitate;

–        investitii minime pentru crearea infrastructurii.

Astfel, clientii solicitanti sunt indrumati pentru alegerea unei solutii optime pentru proiectele pe care le desfasoara, respectandu-se in acelasi timp si bugetul pe care acestia il pot investi.

Master Engineering ofera asistenta tehnica pentru grupuri de pompare apa uzata si toate accesoriile necesare instalarii

Principalul scop al echipamentelor de pompare al apelor uzate este de a mentine nivelul de curgere si fludizare corespunzatoare pentru desfasurarea optima a proceselor specifice si pomparea amestecurilor rezultate. Acest mecanism permite insa si utilizari conexe, precum distributia ulterioara a acestui amestec direct pe sol, ca ingrasamant naturale pentru culturile agricole.

Compania Master Engineering, reprezentata in mediul online prin https://solutiipomparefluide.eu/ furnizeaza sisteme de pompare cu tocator si toate accesoriile necesare pentru crearea unor statii de pompare cu dimensiuni adecvate instalatiilor existente si instalatii proiectate, care urmeaza sa fie realizate.

Grup de pompare cu pompe Grundfos

Prin contactarea unui reprezentant Master Engineering, beneficiati de expertiza unui specialist in domeniu, care va va oferi consultanta pentru atingerea obiectivelor de eficienta in cazul spatiilor rezidentiale si a celor de performanta in cazul aplicatiilor industriale si la alcatuirea unor sisteme solide – statii de epurare individuale.

Master Engineering in colaborare cu Grundfos – Rezultate excelente la instalare

Dincolo de solutia optima si proiectarea acesteia, este esentiala selectarea unor echipamente produse de companii de top in acest domeniu. Dispozitivele Grudfos sunt proiectate si fabricate pentru utilizarea durabila si pentru diferite debite si cantitati de apa uzata, cu optiune de instalare uscata sau submersibila.

Prin contactarea unui reprezentant Master Engineering, beneficiati de expertiza unui specialist in domeniu, care va va oferi consultanta pentru atingerea obiectivelor de eficienta in cazul spatiilor rezidentiale si a celor de performanta in cazul aplicatiilor industriale si la alcatuirea unor sisteme solide – statii de epurare individuale.

———————–

Contact:

Telefon – 0742 828 049

Mail – [email protected]