fbpx

Grupul Halewood Wines Romania a redus cu 50 timpul de prelucrare si organizare a datelor in urma utilizarii solutiei CPM de

Cu o experienta de peste 19 ani si o cifra de afaceri de aproape 20 milioane RON in 2015, Grupul Halewood Romania detine peste 350 ha in cele mai importante regiuni viticole ale Romaniei si este formata din patru divizii specializate in: gestionarea culturilor de vita de vie, productia si comercializarea de vinuri pe piata interna si export. Totodata, compania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din tara, distribuind cele mai renumite branduri de vin din toate colturile lumii.

Schimbarile si provocarile constante din piata vinurilor impun un control financiar extrem de riguros si nevoia de a monitoriza permanent indicatorii de performanta ai business-ului Halewood Romania. In lipsa unei solutii care sa integreze rapid bazele de date interne, echipa Halewood petrecea foarte mult timp cu prelucrarea manuala a rapoartelor financiare. Astfel, managerii companiei au decis sa caute o solutie care sa le poata oferi acces in timp real la informatii si care sa ii sprijine in luarea deciziilor importante.

„Sistemul CPM ne-a ajutat sa economisim aproximativ 50% din timpul zilnic cu organizarea si prelucrarea datelor, in timp ce rapoartele oferite de solutie ne-au ajutat sa evitam pierderi de zeci de mii de euro. Totodata, ne ajuta in procesul de crestere a business-ului prin vizibilitatea pe care o avem asupra activitatilor care merg bine sau mai putin bine in cadrul Grupului Halewood” a declarat domnul Ionut Podariu, Director Financiar Halewood Wines Romania.

De asemenea, cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software, Grupul Halewood Romania a obtinut o viziune de ansamblu asupra intregului business si a simplificat fluxurile de lucru prin organizarea datelor din diferite departamente. In acelasi timp, compania a imbunatatit controlul veniturilor si costurilor prin sistemele de raportare si planificare complexe si, eliminand munca manuala de prelucrare, echipa are acum mai mult timp sa analizeze datele si sa se concentreze pe imbunatatirea indicatorilor.

„Va pot spune ca diferenta dintre modul vechi de lucru – cu Excel – si sistemul CPM este uriasa. Nu credeam ca poate exista o solutie care sa imi simplifice munca atat de mult. Uitandu-ma in urma, nu imi vine sa cred cat timp pierdeam inainte sa utilizam solutia CPM de la Senior Software si cat de multe as fi putut sa realizez daca nu eram blocat in prelucrari de date” a adaugat domnul Podariu.