Grund pentru lemn la preturi pentru orice buzunare si produse de o calitate exceptionala

Lemnul este un material foarte sensibil, poate fi zgariat rapid si se poate deteriora daca intra in contact cu diferite substante chimice.

Pentru a asigura protectie suprafetelor realizate din acest material, specialistii recomanda utilizarea produselor din categoria grund pentru lemn pentru tratatarea lemnului si intretinerea parchetului.

Acesta este un lac cu rol de protectie si tratare care faciliteaza in mod considerabil procesul de intretinere a parchetului.

Color Magic este una dintre cele mai apreciate companii de pe piata privata din Romania care se bucura de renume in domeniul comercializarii produselor pentru ingrijirea, tratarea sau infrumusetarea suprafetelor din lemn.

Produsele de calitate ofera o rezistenta sporita acestor tipuri de suprafete, contribuind la uzarea lor mai lenta in timp.

Grund lemn – Protejeaza pardoselile si le mentine naturaletea si stralucirea

Grundul se aplica pe suprafetele din lemn ca un strat de protectie, iar acesta devine ca o pelicula elastica si ofera pardoselilor o textura uniforma, acoperind crapaturile, zgarieturile sau alte aspecte inestetice pe care le poate avea lemnul neprelucrat.

Durata de utilizare a unui astfel de tip de pardoseala este mult mai indelungata, aceasta fiind protejata de murdarie, praf si chiar umezeala.

Insa pentru o protectie sporita este foarte important sa alegeti tipul potrivit de grund. Este important sa ne informam corespunzator, in functie de producator, cu privire la recomandarile acestora.

Culori naturale care se pastreaza cu ajutorul produselor de la ColorMagic

Gama de produse disponibile in magazinul online ColorMagic.ro permite ca dupa aplicarea acestora sa se pastreze culoarea naturala a lemnului, pentru un efect natural si minimalist.

Cu toate acestea trebuie sa alegeti nuanta de grund care sa corespunda nuantei lemnului din care este realizat parchetul, in caz contrar – cand nu se realizeaza o concordanta intre nuante – lemnul isi poate schimba in mod discret culoarea.

Tipuri de grund lemn – Cel mai recomandate de specialistii Color Magic

  • CETOL HLS PLUS este un tip de grund destinat protectiei lemnului care se gaseste in exterior.

Cel mai important rol al acestui tip de grund este protectia pe care oofera contra formarii microorganismelor – in cazul de fata fungi – care au tendinta de a distruge lemnul. In plus, acest produs realizeaza si o protectie contra umiditatii. Peste stratul de grund poate fi aplicat si un strat de lac lemn, strat care de obicei se aplica in scopuri estetice;

  • CETOL NOVATECH reprezinta un grund care este recomandat de specialisti pentru a fi aplicat pe lemnul de esenta moale.

Se aplica pe lemnul netratat si se remarca prin faptul ca contribuie la imbunatatirea in mod considerabil a aderentei produsului de acoperire.

ColorMagic iti recomanda servcii profesionale de cumparare grund pentru lemn

Compania ColorMagic este una cu traditie, aceasta avand ani de experienta in domeniul comercializarii produselor destinate protectiei si cu rol de infrumusetare a lemnului.

Orice tip de lucrare industriala si decorativa poate fi dusa la bun sfarsit prin intermediul ColorMagic care devine, practic, partenerul tau in realizarea scopurilor propuse.

Pentru informatii suplimentare despre produse si serviciile oferite de ColorMagic apelati numarul de telefon:

0724336280

Sau trimiteti un email la adresa:

office@colormagic.ro