Greselile pe care trebuie sa le eviti daca optezi pentru manichiura cu gel

Societatea moderna a venit cu solutii pentru toate domeniile si problemele cu care ne confruntam, iar cosmetica nu face exceptie. Femeile fiind mari pasionate de moda si frumusete fac tot ceea ce este posibil pentru a afisa de fiecare data un look impecabil si fara cusur.

Una din preocuparile femeii moderne este manichiura, iar cum aceasta implica destul de mult timp si un efort pe masura, tehnica unghiilor cu gel a devenit o alternativa excelenta. Acest lucru se datoreaza faptului ca rezista cateva saptamani fara probleme, culoarea nu isi pierde din intensitate sau din luciu, iar posibilitatea unghiei de a se rupe este aproape inexistenta.

Cu toate astea, intocmai ca orice alta descoperire moderna, unghiile cu gel pot fi supuse si unor mici greseli cu efect destul de neplacut asupra aspectului estetic. Acestea sunt cauzate atat de utilizarea unor produse unghii necorespunzatoare, cat si de respectarea anumitor instructiuni cu un rol foarte important.

Care sunt greselile cel mai frecvent intalnite in cazul unghiilor cu gel?

  1. Lipsa utilizarii unui ulei de cuticule

Cu toate ca ar putea parea ca in general cuticulele nu au nicio legatura cu gelul de pe unghie, adevarul este unul cu totul diferit. Unghiile au tendinta de a se comporta ca niste bureti, iar daca baza unghiei nu este hidratata in mod corespunzator, efectul va fi acela de uscare a unghiilor, lucru care va determina si desprinderea acestora de gel.

  1. Agatarea marginilor

Odata ce unghia incepe sa creasca, ceea ce ar insemna cam aproximativ o saptamana de la aplicare, marginea de gel devine vizibila. Din acest motiv, agatarea sau jucatul cu vreunul din colturile unghiei pot parea activitati destul de tentante, dar care pot duce la ruperea unghiei sau chiar la dezlipirea unui strat de gel.

  1. Alegerea unui salon nepotrivit

Acesta este unul din aspectele de care se tine cel mai putin seama. De regula, impresia persoanei in cauza este aceea ca orice tehnician de unghii procedeaza la fel si rezultatul este acelasi. In fond, situatia este putin mai diferita, deoarece calitatea produselor si experienta tehnicianelor chiar fac diferenta. De asemenea, in masura in care preturile variaza de la un salon la altul, asa exista si posibilitatea sa varieze si calitatea manichiurii tale.

  1. Alegerile mult prea indraznete

Daca in cazul unei manichiuri clasice, lungimea maxima a unghiei este cea pe care o detii in momentul respectiv, atunci cand vine vorba de constructiile cu gel nu exista limita. Cu ajutorul tips-urilor, unghiile pot dobandi orice lungime sau forma, iar de multe ori asta nu e o idee asa de stralucita dupa cum ar parea. Unghiile mult prea lungi si glamouroase ori perfect ascutite nu sunt chiar pentru oricine si nu pot fi purtate fara o oarecare obisnuinta.

 

Este importanta utilizarea unor produse profesionale de inalta calitate si respectarea unor tehnici clare si precise atunci cand vine vorba de manichiura cu gel de catre tehnicianul specialist. Nolia Shop este partenerul fiecarui tehnician de unghii care isi doreste sa asigure servicii ireprosabile si rezultate de lunga durata.