fbpx

Gradinita sector 1- un loc uimitor pentru copilul tau

Gradinita sector 1, Academia Strumfilor isi prezinta oferta la inceput de an scolar si va atrage atentia prin implicarea deosebita in educatia copiilor dumneavoastra. Noi punem suflet in tot ceea ce facem deoarece acest proiect s-a nascut din pasiune pentru activitatile dedicate copiilor, pentru ca acestia sa se dezvolte armonios si sa faca fata cu succes provocarilor fiecarei varste. Academia Strumfilor este amenajata frumos astfel incat sa fie un spatiu primitor care sa atraga inca de la prima vedere. De asemenea, salile in care se desfasoara activitatile zilnice sunt utililate corespunzator pentru ca cei mici sa se simta in largul lor.

Educatoarele din Gradinita sector 1 sunt cadre didactice calificate, care au o vasta experienta in domeniu si dau dovada de deriozitate si rabdare cu copiii, indiferent de situatie. In plus, aici copiii dumneavoastra pot lua parte la activitati diverse care sa le puna la incercare atentia si spontaneitatea, pot servi masa in cele mai bune conditii iar daca este nevoie, pot ramane in gradinita cu program prelungit la cerere. Noi adaptam activitatile zilnice in functie de programa scolara, pentru a le face cat mai iubite si apreciate de cei mici precum si diverse cursuri care sa le stimuleze atentie si istetimea. Si pentru ca, gradinita este locul unde copiii au parte de fapt de primele cursuri de educatie intr-un cadru specializat, haideti sa-i lasam sa viseze cu ochii deschisi.

Gradinita sector 1 – alegerea perfecta

Daca ati ales deja Gradinita sector 1, Academia Strumfilor inseamna ca va implicati in mod benefic in viitorul copilului dumneavoastra. Cu totii stim ca perioada cea mai frumoasa din viata, adica copilaria isi pune amprenta in mod inedit asupra dezvoltarii copilului de maine. Noi implicam copiii in activitati deosebite si ii lasam sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea la cote maxime.

Asadar, prin activitatile practice si artistico-plastice acestia pot invata cu usurinta cum sa vorbeasca corect, cum sa socoteasca sau sa invete notiunile de baza despre mediul inconjurator, pentru a descoperi frumusetea naturii cu alti ochi. Astfel, acestia isi dezvolta iubirea pentru muzica si frumos si participa la activitati sportive pentru o viata sanatoasa si voioasa.

Gradinita sector 1 – aduce bucurie copiilor

Daca ati decis sa va inscrieti copilul la Gradinita sector 1, Academia Strumfilor noi va asteptam cu bratele deschise, pentru ca abia asteptam ca, cel mic sa faca parte din echipa de strumfi veseli si creativi. Aici copiii vor asimila in mod eficient cunostintele necesare varstei si vor deveni mult mai increzatori in fortele proprii.  Prin metode interactive si atractive in acelasi timp, copiii vor fi stimulati in asa fel incat sa dea randament maxim de fiecare data. Si pentru ca ne dorim tot ce-i mai bun pentru ei, facem eforturi mari pentru ca acestia sa se integreze in grupa din care fac parte si sa fie mereu veseli si cu sufletul deschis. Noi ii respectam si ne bucuram de inocenta specifica varstei pentru ca toti copiii sunt unici in felul lor