fbpx

Golful Santa Maria Bay – un paradis la malul marii

santamariabay.ro

Fiecare dintre noi isi aminteste de filmele americane filmate pe plajele din California si vilele situate in zona. Cu totii le admiram si ne starneau invidia, dorindu-ne cu ardoare sa putem petrece si noi macar o scurta perioada intr-un asemenea loc.

Nu trebuie sa treci oceanul pentru a locui intr-o casa situata langa aerul marii. Tara noastra a fost binecuvantata cu nenumarate zone si frumuseti naturale care sa ne ofere privelisti deosebite. Printre acestea se numara si iesirea la Marea Neagra, o zona din sud-estul tarii in care plajele se intind gratios de la un capat la altul. Undeva, in zona orasului Constanta, pe tarmul Marii Negre a luat nastere un cartier rezidential construit pe baza unui concept unic, care imbina seducator stilul mediteranean autentic cu arhitectura traditional italiana.

Multa vreme un colt al litoralului Constanta a fost lasat uitarii, ignorat de vizitatori si neglijat de cei ai locului. Astazi, in schimb, se gaseste acolo un complex rezidential de vile marete, impunatoare prin eleganta si abordarea autentica a stilului mediteranean.

Stilul de viata in Golful Santa Maria Bay

Dezvoltarea acestui cartier nu ilustreaza doar un loc luxos si rafinat de case pretentioase, ci o comunitate strans legata de familie, in care rezidentii golfului se simt parte componenta a zonei chiar din prima clipa in care ajung. Caldura locuitorilor si atmosfera primitoare iti ofera siguranta, incredere si maximul de confort. Complexul din Santa Maria inseamna mai mult decat o casa, ci un stil de viata.

Indiferent ca vei dori sa te muti si sa iti achizitionezi o vila intr-unul dintre cele mai impresionante cartiere rezidentiale din tara sau pur si simplu vei inchiria pentru o anumita perioada de timp o locuinta la malul marii, confortul si ambianta acestui loc iti vor permite sa te relaxezi si sa te simti linistit si fericit.

Constructiile au fot realizate sa dureze mai mult decat o generatie, sa dainuiasca secole de-a lungul, amintind de valorificarea unui stil si a unei arhitecturi autentice si unice la noi in tara. Fiecare element de aici vine in completarea celuilalt, impresionand prin creativitatea artistica si estetica ireprosabila. Culorile calde si placute alese cu grija din imaginea arhitecturala a caselor siciliene creioneaza intregul decor intr-un stil magnific care se potriveste perfect langa marea curata si albastra.

Pe langa arhitectura deosebita a locuintelor si panorama frumoasa oferita de largul marii si al plajelor de langa, viata in complexul rezidential Santa Maria Bay se remarca si prin beneficiile existente asupra sanatatii. Cercetatorii sustin ca sunetul valurilor pot modifica undele creierului, conducand-te catre o profunda stare de realaxare si bine – acest mod de relaxare contribuie semnificativ la intinerirea corpului si a mintii. De asemenea, aerul proaspat redat de prezenta marii contribuie semnificativ la un somn odihnitor si sanatos.

 

Descopera complexul rezidential Santa Maria Bay prin accesarea paginii online si lasa-te purtat de ambianta si frumusetea imaginilor din zona. Odata cu venirea verii poti inchiria una din acele case pentru a trai o experienta unica la malul marii, care sa iti ofere cele mai frumoase amintiri sau te poti muta definitiv, pentru a fi in fiecare zi aproape de mare, de plaja si de liniste.