fbpx

Goblenart ro te invata arta goblenurilor

Dorexim iubeste traditiile si le transmite mai departe

Intr-o civilizatie in care toata lumea se afla intr-o goana continua pentru obtinerea de bunuri materiale, goblenurile si lumea minunata a lucrului manual, ii fac pe oameni sa se opreasca si sa intoarca capul. Da, sa priveasca inapoi in trecut, cand traditiile si obiceiurile unui popor erau respectate si puse la pret de cinste.
Nu poti exista si nu poti avea un viitor ca si natiune daca nu privesti si la stramosii tai, astfel incat sa iei exemplu si tot ce a fost bun si sa transmiti mai departe. Si tocmai acest lucru il face Dorexim. Compania a preluat de la inaintasi arta goblenurilor, a lucrului cu acul si cu ata si o transmite mai departe, generatiilor viitoare. Pentru a nu uita!

Dorexim se afla pe piata de profil inca din anul 1994, cand a hotarat ca este cazul sa se implice cat mai activ in redescoperirea si promovarea goblenurilor in Romania. Pe vremea bunicilor tai, nu exista femeie, care sa nu stie sa coase, sa faca o broderie sau sa impleteasca o haina. Astazi, aceste indeletniciri au inceput sa fie date uitarii, insa Dorexim nu permite acest lucru.

Acum gasesti si magazinul virtual GoblenArt, de unde poti achizitiona fel si fel de articole necesare pentru arta goblenurilor si a lucrului manual! Profita si tu de promotiile si reducerile Dorexim!

Goblenurile sau arta frumosului cu un ac si un fir de ata

Omul este prin insasi natura lui o fiinta creatoare. I-a placut dintotdeauna frumosul si asa au luat nastere mari capodopere, precum tablourile, sculpturile si muzica buna. Si pentru ca erau si inca sunt iubitori de frumos, oamenii si-au impodobit, inca de la inceputuri, hainele. Asa au aparut broderiile, simbolurile cusute pe ii si chiar si bijuteriile. Totul din dorinta de frumos!

Goblenurile reprezinta si ele o arta a frumosului, alaturi de cele enumerate mai sus, prin care se poate crea o lume noua, magica si minunata sau se pot reproduce picturi celebre ale pictorilor din toate timpurile.

Indiferent daca esti sau nu incepatoare in aceasta arta, Dorexim si GoblenArt te ajuta si te initiaza. Acum poti cumpara kit-uri complete , cu tot ce ai nevoie pentru a realiza o adevarata opera de arta. Poti achizitiona si diverse publicatii care te vor lumina mult in demersul tau.

Cum comanzi? Este foarte simplu. Iti faci cont pe site-ul GoblenArt si apoi adaugi in Cosul de cumparaturi toate produsele de care ai nevoie. Finalizezi apoi comanda, treci adresa de livrare si cea de facturare, bifezi modalitatea de transport si cea de plata si gata. Vei primi apoi un e-mail de confirmare si vei fi contactata telefonic.

Apeleaza la tehnologiile moderne, insa nu uita si de trecut. Cu Dorexim traditiile se pastreaza vii!

Date de contact

Denumire firma: Dorexim
Adresa firma: Str. Calea Bucovinei, Nr. 93, Loc. Radauti, Jud. Suceava
Telefon firma: 0749-178.000
Adresa web: www.goblenart.ro