fbpx

Global Interior Solutions producator si distribuitor de mobila la comanda in Bucuresti

Mobilierul la comanda este tot mai apreciat de catre persoanele fizice cat mai ales de catre companiile care aleg sa isi mobileze birourile, sediile sau punctele de lucru. De ce? Pentru ca mobila la comanda iti ofera prilejul de a personaliza in cele mai mici detalii fiecare piesa a ansamblului tau, fie ca este un birou, un dulap, un scaun sau o canapea.

Global Interior Solutions, prin intermediul acestui proiect inovativ, lanseaza un serviciu agreat de catre majoritatea celor care doresc sa mobileze un spatiu. Acum, a apela la un specialist in design interior este un serviciu la indemana tuturor, din echipa noastra facand parte mai multi profesionisti capabili sa genereze decoruri unice pentru casa, biroul sau compania voastra.

Oferim mobila la comanda pentru orice client din Bucuresti sau zonele limitrofe, fabrica noastra avand o capacitate ridicata de productie in orice perioada a anului. In ultimii 10 ani am investit constant in uneltele pe care le folosim si am reusit sa angajam o serie de profesionisti cu experienta in acest domeniu, cel al productiei de mobila la comanda si decoruri unice pentru spatiile interioare dintr-o casa, apartament, birou sau zona comerciala.

Se asigura design de la A la Z, unul dintre principalele noastre puncte forte. Pornind de la o idee oarecum generalista pe care clientul ne-o comunica, reusim sa implementam suficient de multe idei inovative pentru a reusi sa obtinem piese de mobilier de o frumusete si o calitate rara.

Executia tuturor pieselor de mobilier se face cu tehnologie de ultima generatie si materiale care au fost atent selectionate. Folosim lemn de calitate superioara si asiguram un montaj fara cusur prin care oferim tuturor pieselor de mobilier o rezistenta sporita in timp.

De altfel, montajul este unul dintre serviciile care ne propulseaza in topul celor mai bune solutii in materie de mobilier la comanda. Suntem profesionisti, stim ca puneti pret pe detalii si venim cu sugestii bazate pe anumite cunostinte prin care va ajutam sa obtineti cadrul mult visat pentru activitatile de zi cu zi sau munca din biroul sau punctul vostru de lucru.