Giorgio Armani Code unul dintre cele mai bune parfumuri pentru barbati

23 noiembrie 2015
Autor:
WEBDESK

Casa de moda Giorgio Armani este un nume legendar al industriei, probabil cel mai important reper al modei din Italia. De-a lungul existentei sale, pe langa creatii vestimentare de succes care au facut inconjurul lumii, Giorgio Armani a reusit sa lanseze cateva parfumuri care au iesit de fiecare data in prim-plan si au ajuns in inimile publicului.

Gama de parfumuri pentru barbati este un reper al industriei parfumurilor, Giorgio Armani fiind genul de producator care reuseste sa tina cont de notele aflate in tendinte punandu-le in valoare datorita unor combinatii ametitoare. In cazul de fata, Armani Code a devenit usor dar sigur cel mai apreciat parfum al casei de moda cu origini in Milano, acesta fiind vandut in peste 20 de milioane de exemplare in fiecare an.

Info Parfum a realizat un top al celor mai apreciate parfumuri pentru barbati iar Giorgio Armani Code are un loc evident in acest clasament. In Romania, publicul masculin pare a fi din ce in ce mai atras de o aroma veche dar care a reusit sa se pastreze in tendinte datorita notelor sale intrigante. Amestecurile de lamaie si arome orientale reusesc sa defineasca un parfum a carui istorie dateaza de mai bine de 12 ani si a capatat o aura aparte in timp.

Giorgio Armani are in plan extinderea efervescentei acestui parfum prin lansarea unei editii limitate, Code fiind una dintre seriile care beneficiaza de intreaga atentie a echipei de dezvoltare a brandului. In Romania, un parfum Armani Code poate fi achizitionat in varianta clasica din majoritatea magazinelor de profil, surprizele urmand a fi lansate in anul 2016, an in care Armani spera sa darame orice bariera a monotonie printr-o combinatie ametitoare.

Sunteti de parere ca un parfum precum Armani Code este ceea ce orice barbati isi poate dori de la semnatura sa? Atunci trebuie sa intrati in clubul Info Parfum si sa va alaturati iubitorilor de arome masculine cat si pasionatelor de parfumuri de pretutindeni. Info Parfum este genul de site care reuseste sa va ofere informatiile care conteaza in materie de parfumuri si arome de lux oferite de principalii producatori la nivel mondial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram