Gimnastele Romaniei poarta bordo de la BeYu toamna aceasta

Gimnastica artistica poarta BeYu la campionatul national al junioarelor de la Deva. In perioada 26 – 27.10.2012, gimnastele participante la concurs vor avea un machiaj profesionist realizat cu produse BeYu, in ton cu noile tendinte in moda.

Bordo, rosu intunecat, mov mura, teracota sau auriu sunt doar o parte din tonurile in trend din acesta toamna. Fetele vor purta farduri si ruj BeYu, puse la dispozitie de Farmaceutica REMEDIA S.A., sponsor cu traditie al evenimentului. Nuantele intense denota ambitie si tarie de caracter, doua caracteristici de baza in gimnastica.

Calitatea germana a produselor BeYu da un plus de stralucire calitatii gimnastelor romance. Viitorul sportului artistic se scrie la Deva in aceasta toamna, iar Farmaceutica REMEDIA S.A. il sustine de fiecare data.

Despre BeYu:

BeYu cosmetics & more GmbH, parte a grupului cosmetic ARTDECO, a fost fondata acum 13 ani de catre expertul in piata de cosmetice, Helmut Baurecht. BeYu inseamna pasiune pentru make-up, pentru culori, pentru calitate si pentru tendinte. Compania cu peste 400 de angajati este unul dintre cei mai de succes producatori de cosmetice de calitate superioara din Europa. Marca BeYu se comercializeaza in Farmaciile REMEDIA.

Despre Farmaceutica REMEDIA S.A.:

Farmaceutica REMEDIA S.A. – member of TARUS Group
Companie romaneasca listata la bursa de valori RASDAQ, infiintata la inceputul anului 2006 in urma fuziunii dintre V.TARUS RoAgencies SRL si Farmaceutica REMEDIA S.A. Compania cu sediul central in Deva, are o retea nationala de vanzari sustinuta de un sistem modern de 7 centre logistice si de o retea proprie de 70 de farmacii la nivel national.

Farmaceutica REMEDIA S.A. – member of TARUS Group se implica in mod constant in sustinerea proiectelor sportive si cultural-artistice din Romania, sprijinind astfel promovarea valorilor romanesti pe plan national si international.

Pentru mai multe informatii accesati www.remedia.ro, www.farmaciileremedia.ro.