fbpx

Ghidul pentru alegerea unui fier de calcat de la eGood

Fierul de calcat ne poate aduce diverse neplaceri, creand reale frustrari legate de tratamentul la care supune texturile garderobei noastre preferate. Cine nu-si doreste sa aiba grija de bluza sau rochia preferata? Putem face acest lucru cumparand un model nou si performant, de la o marca apreciata. In continuare, vom discuta despre un site care a adunat articole electrocasnice de cea mai buna calitate pentru clientii online.

Astfel, chiar si in cazul electrocasnicelor, nu mai este nevoie sa cautam produsul dorit in zeci de magazine – avem un site mare de profil, care ne propune produse de o calitate deosebita. Am adunat, cu ajutorul e-Good, o serie de ponturi legate de achizitia fierului de calcat potrivit, astfel incat sa poata fi manevrat cu usurinta si sa va vina in ajutor indiferent de suprafata. Cand pornim la cumparaturi ar trebui sa analizam fiecare model dupa functii, distributia aburului si talpa.

Pentru o eficienta cat mai buna si pentru a ne bucura de performantele aparatului, recomandabil este sa ne indreptam privirea spre motoare cu o capacitate de min 1600w. O greutate de 1.2 -1.5 asigura pentru fierul de calcat o usurinta in manevrare. In acelasi timp, tot pentru flexibilitatea in manevrare, orientati-va spre modelele cu un cablu de min 2.5 m.
Distrubutia aburului este conditionata de numarul si diametrul gaurilor din talpa. Un model calitativ este sustinut de un debit de 35-50 grame/minut.

Distributia pe verticala a jetului de aburi recomanda fierul de calcat pentru indreptarea cutelor jachetelor si sacourilor.

Cea mai buna talpa disponibila este cea din ceramica, fiind urmata de cea din teflon, material ce nu se lipeste de textile dar care se distinge drept vulnerabil la zgarieturi.

O alta functie deosebit de importanta este cea de oprire automata, putand astfel sa va salveze hainele de un moment de neatentie. Astfel, daca aparatul este lasat pentru mai mult de 30 de secunde in pozitie orizontala, el se opreste pentru a nu arde suprafetele. Tot pentru protejarea imbracamintii a fost introdusa functia anti-picurare, astfel incat aparatul sa nu pateze materialele delicate.

Pentru a ne eficientiza timpul in gospodarie, functia de autocuratare a aparatului ne va fi de asemenea de bun augur.

Mecanismele fierului de calcat sunt protejate de functia anticalcar, ce insa va fi activata insa o data pe luna, potrivit recomandarilor e-Good.

Cu toate acestea, un astfel de aparat necesita o intretinere periodica, iar in curatarea sa este recomandabil sa alegem apa calduta cu detergent si sa evitam substantele abrazive pentru a-l feri de zgarierea suprafetelor. Cauti fiare pentru calcatul hainelor? In oferta e-Good gasiti sute de modele diferite la cel mai bun pret! Nume precum Breville, Zass, Tefal, Bosch sau Rowenta sunt prezente in selectia virtuala a platformei dedicata electrocasnicelor de firma.