Ghidul cumparatorului: sneakersi pentru barbati

Adidasi, sneakersi, shoes, oricum le-ai spune si oricum i-ai purta sunt acelasi lucru. Se refera la incaltaminte sport cu mare popularitate in ultimii ani. Fac parte din cultura pop, sunt versatili astfel incat au devenit emblematici pentru stilul streetwear. Contribuie la un look urban si se pare ca sunt adorati de toti barbatii, indiferent de varsta, caci si cei mai sobri din fire simt nevoia la un  moment dat de a purta si un stil  mai relaxat, mai casual.

Au evoluat de-a lungul timpului atat din punct de vedere al formelor si tiparelor incat acum vorbim despre una dintre cele mai mari diversitati de incaltaminte. Pentru cei care prefera astfel de incaltaminte, magazinul online B-Mall.ro vine cu propuneri atractive. Sute de produse, semnate de mari branduri sunt regasite in catalogul B Mall, spre marea bucurie a publicului.

Pentru  a intelege mai bine ce variante de sneakersi exista si ce modele sunt recomandate in functie de anumiti factori, descopera in randurile ce urmeaza un succinct ghid al cumparatorului:

High Tops

Sunt cunoscuti drept ghete sport. Acestia acopera glezna, ofera suport si confort desigur. Ii vei gasi in variante de la Nike sau Jordans. Se apropie foarte mult de stilul de incaltaminte sport specifica pentru baschet.

Pentru a alege si a purta astfel de incaltaminte este de preferat sa porti pantaloni lungi si niciodata cu alta lungime, pentru ca ei insisi sunt inalti.

Este posibil sa gasesti si varianta de super high tops. Sunt de altfel cizme sport ce se extind pana la gamba.

Sneakers mid cut

Poarta de asemenea si denumirea de mid top, fiind acel gen de incaltaminte ce combina high tops cu low tops. Acopera partial glezna si sunt asociati adesea cu stilul de skater boy.

Nike are modele de acest gen, interesante de altfel. Cu o foarte mica diferenta vin si sneakersii mid cut CVO, ce acopera glenza si in plus au o arcuire laterala.

Ce sunt low cuts?

Sunt sneakersii care nu acopera glezna deloc. Sunt numiti simplu low sau stil Oxford. Sunt preferati pentru sezonul cald, amintind de exoticul Malibu. Se combina perfect cu bermude si camasi lejere.

Un astfel de stil este preferat pentru ca se poarta cu lejeritate, sunt flexibili si durabili.

Sneakers boots

La polul opus se afla ghetele sport, perfecte pentru sezonul rece. Robuste, inalte, sneakersii de tip boots au aparut ca alternativa pentru incaltamintea greoaie de iarna. Au in schimb mai multa flexibilitate, un design mai urban si sunt mult mai axati pe aspect. Prezinta desigur si acele caracteristici necesare pe timp de iarna, anume sunt rezistenti la apa  datorita unui invelis din neopren, ofera confort termic totodata.

Vei gasi astfel de incaltaminte semnata New Balance, Nike sau adidas. Oricare ar fi preferintele tale, categoria de incaltaminte barbati, asa cum vei gasi si in cadrul paginii https://www.b-mall.ro/incaltaminte-barbati, este una vasta. Conteaza nu doar sa etalezi  pe cei de la un brand anume, cat mai ales sa potrivesti ca stil incaltamintea cu tinuta ta.