fbpx

Ghid util in alegerea unui inel de logodna deosebit – direct de la expertii Diamag

www.diamag.ro

Cererea in casatorie se doreste a fi una care sa se intipareasca pe veci in inima celeia care are parte de ea. Ca partea masculina trece printr-o adevarata provocare atunci cand vine vorba despre alegerea inelului este putin spus si se stie prea bine. Poate acesta este unul dintre motivele pentru care cele ce primesc unul sunt atat de recunoscatoare pentru gest in primul rand. Cand inelul reuseste sa se plieze pe gusturile lor, ei bine atunci bucuria este deplina.

Asta ar trebui sa urmareasca orice barbat, iar in acest sens cateva sfaturi si recomandari sunt mereu binevenite – si cu atat sunt mai bine primite cu cat vin din partea unor experti. www.Diamag.ro este un magazin online de bijuterii care a reusit sa capteze atentia publicului prin diversitatea colectiilor de inele pe care le pune la dispozitia celor interesati.

Mai departe gasesc barbatii un ghid succint si clar despre ce trebuie urmarit in alegerea unui inel de logodna potrivit.

Ghid pentru alegera inelului de logodna

Intrucat tendintele se raporteaza la bijuteriile care sunt completate elegant de un diamant, vizarea unui magazin care ofera astfel de optiuni este un prim pas de realizat. Nu mai este suficienta acum simpla oferire a unui inel simplu. Cu atat mai elegant va fi acesta cu cat piesa centrala este un diamant autentic, ce se evidentiaza printr-o stralucire apare. Dovada autenticitatii acestuia o reprezinta certificatul de care bijuteria ar trebui sa vina insotita. Spre exemplu cei care cumpara pe de www.diamag.ro primesc alaturi de inel si certificarea GIA – afla mai multe despre aceasta pe site.

Urmatorul pas este de a analiza atent optiunile in materie de diamant. Sunt 4 aspecte esentiale de avut in vedere cand vine vorba despre acestea. Asadar, te intereseaza sa cumperi un inel care prezinta o taietura corespunzatoare, o claritate pe masura, o culoare in tendinte, precum si numarul de carate potrivit.

Sa stii ca vis a vis de acestea conteaza mai mult greutatea pe care o au in stabilirea pretului, decat dimensiunea spre exemplu. Opteaza pentru un model care sa se potriveasca pe mana viitoarei logodnice, care sa nu fie nici prea mic si nici prea mare pentru aceasta, ci sa creeze o proportionalitate optima.

Referitor la claritate, trebuie avut in vedere faptul ca lipsa incrustarilor va cere un pret mai mare. La fel este valabil si in cazul taieturii. Cu cat aceasta este mai reusita si intr-o forma mai moderna, cu atat costurile vor creste mai mult.

De obicei diamantele incolore sunt si cele care au costurile cele mai ridicate, modul in care acestea reusesc sa reflecte lumina fiind unul deosebit.

De alfel inca un aspect de avut in vedere, respectiv o alegere de facut este cea a monturii. Si aceasta este acum disponibila in culori diverse. S-au alaturat aurului galben si cel alb si cel roz. Fiecare in parte prezinta o eleganta deosebita si nici o alegere nu ar putea fi considerata gresita. Care este insa cea mai potrivita pentru preferintele persoanei iubite ramane sa afle fiecare. Pe www.diamag.ro sunt disponibile modele de actualitate, deosebite prin aspect, calitate si modele, astfel ca cei interesati le poti comanda la preturi rentabile de aici.