Ghid Optimizare SEO Site Local

 

Optimizarea SEO locala a devenit un factor important in strategia de marketing a unei afaceri locale.Chiar daca ai o afacere locala sau nu trebuie sa stii cum o poti clasa mai bine in rezultatele de cautare Google. Probabil ca stii deja ca este important sa iti optimiezi site-ul pentru cautarile locale.

 

Afla mai multe despre ce inseamna SEO si care sunt beneficiile optimizarii site-ului tau citind articolul de mai jos:

CE INSEAMNA OPTIMIZAREA SEO!

Pasul 1 Optimizeaza-ti pagina de Google My Business

Daca ai o pagina de Google My Business bine optimizata atunci ai sanse mai mari sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare. Asigura-te ca toate informatiile sunt corecte si in concoordanta cu cele de pe site. Gaseste pagina ta de Google My Business. Apoi confirma url-ul.

optimizare-site-timisoara

Verifica Pagina

Pentru a continua trebuie sa te asiguri ca pagina de Google My Business este verificata. Pentru a verifica pagina trebuie sa solicti un plic cu un cod de la Google.

Foloseste corect Numele Afacerii

Trebuie sa pastrezi toate informatiile in mod corect si consistent peste tot in online. Aici ne referim la numele afacerii, numar de telefon, adesa, mail, etc. Atentie Google verifica pagina de My Business si site-ul tau pentru a vedea daca informatiile sunt corecte si consistente.

Foloeste adresa corecta

ghid-optimizare-rata-conversie

Asigura-te ca adresa de pe pagina este 100% corecta. Adauga strada, orasul, apartament bloc, judet si cod postal.

Foloeste adesa web corecta

Asigura-te ca site-ul adaugat este cel corect. Astfel vei da semnale Google-ului ca site-ul tau este legat cu pagina de Google My Business. Adauga url cu http:// la inceput in pagina de Google + si My Business.

Listeaza categoria corecta pentru afacerea ta

ghid-optimizare-seo-site

Acest pas este crucial pentru intreaga strategie de optimizare SEO locala. Daca iti listezi afacerea in categoria gresita pierzi sanse a te clasa mai bine in motoarele de cautare. Astfel tu trebuie sa alegi categoria din care sa faca parte afacerea ta.

web-design-timisoara

Listeaza corect orarul de functionare

Este important sa afisezi orarul de functionare real si consistent cu cel de pe site.

Citeste restul articolului aici.