Cum sa iti optimizezi site-ul web

19 septembrie 2018
Autor:
Star Marketing Media

Ghid Optimizare SEO a site-ului tau web - afla cum iti poti clasa site-ul in primele rezultate de cautare Google pentru a atrage noi clienti pe site care sa cumpere.

Motoarele de cautare investesc resurse multe pentru a intelege cum fac oamenii cautari si cauta mereu metode prin care sa ofere cele mai bune rezultate de cautare. Oamenii executa cautari online din motive diverse, unii pentru research, altii pentru a afla informatii despre afaceri, produse, altii cu scopul de a cumpara.

Daca site-ul tau are o strategie de SEO bine pusa la punct, atunci site-ul tau in timp se va clasa in topul rezultatelor de cautare.

Afla cat costa o campanie de SEO!

Obiective de SEO

Daca vrei sa incepi sa optimizezi site-ul tau trebuie sa ai un obiectiv general in minte. Poti alege ca obiectiv urmatoarele:

1. Vizibilitate/branding

Multi oameni considera ca site-urile care ocupa o pozitie top in rezultatele de cautare este ca un vot de incredere ca site-ul/afacerii este de calitate ridicata.

Pe langa asta, pozitia de top in rezultatele de cautare Google ajuta sa iti faci afacere cunoscuta.

2. Traffic

Orice campanie de SEO trebuie sa aiba ca rezultat final atragerea de clienti pe site. Cu cat site-ul tau este mai bine clasat in rezultatele de cautare cu atat mai mult trafic va atrage.

3. ROI MARE

Daca vei creste vizibilitatea site-ului si vei atrage clienti pe site atunci ai sanse mai mari de a vinde mai mult. Pentru multe afaceri SEO poate fi un canal bun de vanzare.

Citeste intregul ghid de SEO - StarMarketing pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram