Ghid de achizitionare carucioare pentru gemeni ieftine

Atunci cand suntem in cautarea unor carucioare pentru gemeni ieftine, ar trebui sa tinem cont de anumite aspecte, cum ar fi siguranta, confort, greutatea caruciorului, garantia/rezistibilitate,etc, dar pe care e posibil sa nu le intalnim din cauza pretului scazut.

Cum alegem caruciorul?

As zice, nu dupa culoare in mod special, ci mai mult dupa atributele sale si beneficiile pe care ni le ofera. Site-ul carucioaredecopii.ro vine in ajutorul nostru cu o gama larga de carucioare pentru gemeni, la preturi atractive. Este un magazine online, ce ofera produse si accesorii, la cele mai inalte standarde, chiar si celor care nu-si permit sa cheltuie o avere. Misiunea celor de aici este sa satisfaca dorintele tuturor parintilor si sa se asigure ca cei mici vor creste frumos.

Ce tip de carucioare gasim daca avem un buget redus?

Site-ul mentionat anterior gazduieste in portofoliul sau, atat produse low-cost, cat si produse premium.In categoria low cost intalnim carucioarele pentru gemeni ieftine, pana in 1000 de lei. Acestea sunt tip sport model tandem, cunoscute de parinti sub denumirea “unul in spatele celuilalt ”. Este modelul perfect pentru gemenii de peste 6 luni si este dotat cu umatoarele caracteristici: cos pentru cumparaturi( permite depozitarea lucrurilor celor mici, pentru atunci cand iesiti in aer liber sau va usureaza munca atunci cand mergeti la piata insotiti), suport pentru pahar ( un plus venit cu scopul de a avea intotdeauna la indemana biberoanele si astfel nu exista riscul de a se varsa in cos sau in geanta), 2 huse pentru picioare detasabile( tinand cont de faptul ca cei mici “picteaza” totul in jurul lor cu mancare, nu este exclus ca caruciorul sa scape de vreo opera de arta.Faptul ca sunt detasabile va vor permite sa le curatati mai usor de fiecare data cand este nevoie.)

Cel de-al doilea model din aceasta categorie low cost este unul multifunctional, creat cu scopul de a fi cat mai util si mai usor de manevrat.Desigur ca, intruneste cam aceleasi caracteristici generale ca si primul model, doar unele atribute le diferentiaza. Cum ar fi: modelul side by side, landourile din textile si dimensiunile.

Accesibilitatea in anumite locuri

Modelele prezentate mai sus confera acces usor in cladiri, apartamente sau supermarket-uri.Fondatorii acestora au luat in considerare cat de dificila este intrarea unei mamici cu caruciorul pe o usa ingusta si au creat modele pe baza unor dimensiuni standard, ce corespund tuturor intrarilor. Faptul ca acestea se pot si plia, este un plus pentru parinti.Astfel ei pot lua caruciorul gemenilor oriunde, in portbagaj,avion,etc. Plierea carucioarelor este una extrem de simpla.

Ce siguranta ofera cele la un pret redus ?

Aspectele pe care ar trebui sa le urmariti atunci cand vreti sa achizitionati un carucior pentru gemeni, dar totusi aveti un buget redus ar fi: materialul din care sunt confectionate rotile, hamul trebuie sa aiba un system de prindere in 3 sau 5 puncte, frana sigura si usor de actionat.In concluzie, trebuie sa fiti atenti atunci cand faceti o astfel de investitie pentru ca nu cumva sa existe riscuri de rastunare sau blocare a caruciorului,in asfalt, pamant, etc.

Daca va doriti sa achizitionati aici carucioare pentru gemeni ieftine, nu uitati sa luati in considerare aspectele importante precum ar fi siguranta, comfort si greutate.Aceste 3 lucruri sunt cele care va vor face viata mai linistita.Spor la cumparaturi !