Gheata la eveniment, o alegere perfecta!

Gheata poate crea un decor impresionant asa cum nu o poate face decat sticla. Avantajul ghetii este insa ca se topeste si prin urmare nu trebuie sa te mai gandesti ce faci cu decorurile scumpe comandate pentru eveniment imediat ce acesta se termina. Cele mai multe sculpturi din gheata sunt usor de prelucrat, usor de dezasamblat, au un aspect fabulos si sunt cu adevarat memorabile. Vei reusi sa creezi decoruri spectaculoase cu ajutorul ghetii, in orice anotimp

Daca produsul tau se preteaza unei lansari in gheata atunci nu mai sta pe ganduri. Comanda niste sculpturi din gheata lucrate cu atentie de niste profesionisti si uimeste-ti clientii si partenerii. Orice gram de originalitate si creativitate poate face din lansarea ta ceva cu adevarat memorabil. Transmite-ti mesajul folosind decoruri naturale, care nu lasa in urma deseuri. Uita de plastic sau de materiale mult mai scumpe dar cu un efect wow mult mai mic.

Fii cool intr-o lume in care prea multi incearca sa-si transmita mesajul dar nu reusesc. Ai la indemana ceva cu adevarat extraordinar: gheata!