fbpx

Geta Voinea lanseaza primul salon din Craiova

Deschiderea salonului din Craiova anunta primul pas din strategia de extindere si dezvoltare a locatiilor marca Geta Voinea la nivel national. Intreaga activitate si toate procesele de management se vor desfasura la Bucuresti, unde va ramane sediul central, acestea fiind sustinute prin intermediul partenerilor locali. Acestia din urma vor beneficia de o serie de traininguri profesionale, sustinute de insasi Geta Voinea, impreuna cu personalul sau alcatuit strict din cei mai bun profesionisti.
La evenimentul de lansare vor fi prezenti membri importanti din comunitatea craioveana, cuprinzand autoritati, vedete si presa locala. Pe langa momentele de entertainment pregatite, participantiilor li se va oferi ocazia de a participa la o sedinta foto live. Astfel, se doreste recrearea atmosferei din spatele reflectoarelor, precum si procesul prin care se realizeaza o transformare de look.
Salonul va avea ca parteneri cele mai importante branduri de produse profesionale, dintre care mentionam cateva: Alterna, LÓreal, Kerastase, OPI, Jessica, Academie, Babor si Tigi. De asemenea, va pune la dispozitia clientilor servicii precum: hair styling, cosmetica si infrumutesare, manichiura – pedichiura.

Evenimentul este sustinut de:
LÓreal Professionel, Kerastase, Babor, Academie.
Andreea Dogaru, One Models, Kubik.
TVS, Kiss FM si Gazeta de Sud.