Genti de baza care nu pot lipsi din garderoba ta!

Dupa cum stim bine, gentile sunt cel mai bun accesoriu fidel, tovaras si aliat al unei femei pentru a-si completa tinuta. Gentile din acest an vor avea un rol mai mare decat anotimpurile anterioare. Si cum cunoscatorii de moda spun „mai putin este mai mult”.

Mai mult decat un accesoriu, gentile sunt esentiale atunci cand parasim casele noastre. Pe langa aspectul elegant, gentile trebuie sa indeplineasca functia de a stoca lucrurile noastre, facandu-le unul dintre cele mai practice accesorii ale stilului nostru de viata. Asadar, a avea o colectie nu este o surpriza in randul femeilor.

Colorit cu detalii metalice

Culoarea este una dintre tendintele acestui an , asa ca pe timpul verii nu exista scuze pentru a purta genti care au blocuri de culoare cu detalii metalice. Nu uitati ca moda inseamna si sa ne distram si sa exprimam o mare parte din personalitatea noastra. De asemenea, aceste tipuri de genti dama vor arata uimitor.

Genti de umar

Le gasesti in dimensiuni mici si medii, dar aceste pungi, dupa cum sugereaza si numele, sunt purtate pe umar cu ajutorul unei curele, cu o lungime care nu depaseste inaltimea soldului. Sunt foarte practice, deoarece permit mainile sa fie libere in orice moment. Ideale pentru a purta elementele necesare oricarei femei, ele completeaza perfect aspectul casual si semi-formal, dar niciodata pentru un eveniment de gala.

Genti negre

Aceasta geanta este un clasic, asa ca fiecare femeie ar trebui sa o aiba in dulapul ei. O geanta cu textura din piele si stralucire. Arata ca o femeie eleganta, poti purta aceasta geanta peste tot, fara sa te preocupe sa te imbini cu tinute dificile.

Genti in culori nude

Gentii in culori nude au devenit noile elemente de baza. Deci, daca doriti sa va schimbati clasicele de baza pentru o geanta de culori nude, o puteti combina cu cele mai deschise culori si, de asemenea, cu cele mai vibrante culori ale hainelor. Deci nu exista nicio scuza pentru a nu avea unul in dulapul tau.

Genti plic

Genti pentru plicuri nu trebuie sa fie insotite neaparat de o rochie de cocktail si tocuri. In ultimele luni, designerii au optat pentru stiluri spatioase care se dovedesc a fi destul de utile in viata de zi cu zi.

Clutch

Este omniprezenta, nu arata niciodata bine combinand o rochie eleganta cu o geanta mare, pentru acele ocazii in care codul vestimentar este un pic mai formal un clutch este indispensabil.

Genti Tote

Celebra „geanta de mana” care a caracterizat femeile de multi ani. Majoritatea sunt fabricate din materiale puternice, astfel incat utilizarea constanta sa nu le uzeze prematur. Modelele lor simple, fara orice lucrare elaborata, le fac ideale pentru a completa aproape orice aspect, mai ales daca lucrati. Dimensiunea sa va permite sa transportati aproape orice aveti nevoie pentru a utiliza, inclusiv o tableta sau un laptop daca aveti nevoie pentru munca ta. Acestea sunt genti de transport pentru iesiri informale si intalniri mici, dar nu sunt recomandate pentru evenimente de etichete sau intalniri mai formale.

Rucsacuri

Cele mai moderne modele combina putin materialele care sunt folosite in mod regulat in genti, dar cu eficienta si utilitatea pe care le ofera aceste mici valize personale. Perfecte pentru aspect minimalist sau sport, ele pot fi combinate cu tot felul de articole de baza. Avantajul acestui tip este ca pot fi gasite in aproape orice dimensiune si material, astfel incat nimeni nu este lasat sa vrea sa adauge unul pe lista lor.