fbpx

GENESYS Systems cel mai activ partener Microsoft CRM Online

Bucuresti, 28 februarie 2012 – GENESYS Systems, unul dintre cei mai importanti furnizori de aplicatii software de business din Romania, a fost desemnat de catre Microsoft Romania cel mai activ partener Dynamics CRM Online in perioada iulie – decembrie 2011.

GENESYS Systems a inceput seria implementarilor de Microsoft Dynamics CRM inca din anul 2008. In urmatorii ani, GENESYS Systems si-a concentrat eforturile in dezvoltarea competentelor pentru implementarea solutiilor de CRM indiferent de modul in care ele sunt consumate de clientii finali – din infrastructura proprie sau prin aceesarea lor ca si serviciu. Astfel, odata cu lansarea Dynamics CRM Online, GENESYS a devenit unul dintre primii parteneri din Romania specializat in vanzarea si implementarea solutiei CRM in cloud de la Microsoft, pe baza de abonament lunar. Strategia companiei de adresare a pietei de aplicatii software cu solutii bazate pe Dynamics CRM Online – cu investitii de capital minime și timp de implementare redus – a fost validata de cererea in crestere din piata de solutii CRM. Eforturile sustinute depuse de GENESYS Systems au condus la triplarea numarului de proiecte de CRM implementate cu tehnologie Microsoft in cloud in 2010-2011, gazduite fie in centre de date Microsoft, fie in propriul centru de date al GENESYS Systems, abordand companii din cele mai variate domenii – de la consultanta, industrie, furnizori de servicii profesionale, pana la galerii de arta.

GENESYS Systems a realizat prima implementare de Dynamics CRM Online din Romania, in cadrul GSbet, companie de pariuri sportive, al carei studiu de caz si testimonial video pot fi vizualizate pe site-ul companiei www.genesys4s.ro. Anul 2012 a inceput cu o noua implementare a solutiei Microsoft pentru CRM in cloud, in cadrul Prutul S.A, companie care activeaza in industria agribusiness, domeniu in care compania a mai avut implementari in ultimii ani.

„Proiectele derulate de GENESYS Systems in 2011 si beneficiile obtinute de clientii nostri ca rezultat direct al implementarii de CRM in cloud (reduceri de cost, implementare rapida si vizibilitate imediata in business) ne-au dovedit ca piata romaneasca a devenit suficient de matura pentru a aborda solutii de business in cloud si ne-au incurajat sa ne dezvoltam echipa si competentele in aceasta directie. Apetitul pietei pentru soluțiile CRM de la Microsoft provine in special din faptul ca in multe organizatii exista o disproportie intre nevoile stringente de optimizare a proceselor si eficientizare a activitatilor si bugetele ce pot fi alocate rezolvarii acestor nevoi. Flexibilitatea financiara pe care o ofera Dynamics CRM Online si posibilitatea de a adresa rapid nevoile organizatiei reprezinta argumentul forte pentru Cloud.” afirma Andreea Marasescu, Director Executiv la GENEYS Systems.

Dynamics CRM Online este serviciul de business pentru cresterea productivitatii afacerii si imbunatatirea relatiilor dintre oameni, procese si sisteme organizationale diferite. Utilizarea CRM in cloud ofera o serie de beneficii fata de abordarea traditionala, on-premises, precum: management simplificat – atenuarea necesitatii de a administra mai multi vendori sau resurse interne de suport datorita serviciilor permanente de monitorizare si mentenanta, calitate superioara a serviciilor – obtinerea unei performante cu un inalt coeficient de siguranta sustinuta financiar prin disponibilitate 99.9% conform SLA (Service Level Agreement), flexibilitate – scalarea numarului de utilizatori in functie de necesitatile companiei, acuratetea previziunii costurilor – transformarea cheltuielilor pentru investitii (CAPEX) in cheltuieli operationale predictibile (OPEX).

Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

GENESYS Systems este partener Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics CRM Online, detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si‐a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:
– Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM‐uri.
– Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.
– Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.
– Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.