fbpx

GENESYS Systems a lansat noua sectiune de aplicatii Software a site ului www genesys4s ro

Noua sectiune este un canal eficient de comunicare online cu publicul interesat de activitatea companiei si in special de aplicatiile software din portofoliu. Ne adresam prin informatiile de pe site atat jurnalistilor, furnizorilor si partenerilor de business cat si clientilor actuali sau potentiali ai companiei.

Decizia de relansare a sectiunii Software a pornit atat de la necesitatea de dezvoltare a continutului, ca urmare a adaugarii in portofoliu a directiei Information Management (solutii business intelligence, portal si colaborare si document management) cat si de la necesitatea de a creste interactivitatea site-ului, pentru a realiza astfel o platforma online prietenoasa si dinamica, in care vizitatorii sa poata regasi usor, in mod cursiv si rapid, informatiile de care au nevoie.

Structura site-ului este orientata pe cele 4 directii de business principale ale diviziei de Aplicatii Software: Microsoft Dynamics CRM, Suita de aplicatii proprii GESY-PRO, Information Management si Custom Software Development. In cadrul sectiunilor dedicate fiecarei directii de business sunt informatii generale despre solutii, verticalele de activitate in care pot fi utilizate, beneficiile principale pe care aceste solutii software le aduc in organizatii precum si detalii despre implementarea efectiva (modalitati de licentiere, durata, costuri).

„Lansarea noii sectiuni Software este inca o dovada a focusului pe care GENESYS Systems il are in zona aplicatiilor software de business, reflectand cu acuratete orientarea actuala a Business Unit-ului de Aplicatii (infiintat in Ianuarie 2010). In anul 2010 ne-am canalizat eforturile spre diversificarea portofoliului prin adaugarea de solutii de tip Business Intelligence, Document Management si Portal, spre castigarea de noi clienti si competente in zona solutiilor de tip Customer Relationship Management,Collection si Web Content Management System, elemente care ne-au adus in primul semestru al anului o dublare a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut.” a declarat Andreea Marasescu, Director Executiv GENESYS Systems.

Cateva dintre noutatile pe care le ofera sectiunea Software sunt pagina de oferte speciale – in prezent dedicata solutiei Microsoft Dynamics CRM – , campaniile prin care vizitatorii site-ului pot testa gratuit atat suita de aplicatii GESY-PRO cat si plaftorma Microsoft Dynamics CRM, formularele care permit calculul costului implementarii unei solutii CRM, sectiunea dedicata proiectelor de succes, precum si o serie de whitepapers pe care echipa GENESYS Systems le pune la dispozitia tuturor celor interesati sa optimizeze activitatea si sa minimizeze costurile din organizatie.

Informatiile generale despre compania GENESYS Systems (istoric, activitate, portofoliu de solutii si servicii, centru de presa, cariere, catalog online, coordonate de contact) pot fi consultate in continuare in sectiunile dedicate ale site-ului principal.

Despre GENESYS Systems

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, compania si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

• Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere: solutii de tip CRM, suite de aplicatii e-business, solutii de gestiune – evidenta si intretinere – a echipamentelor din cadrul companiilor, aplicatii pentru telecom si utilitati, aplicatii financiare si bursiere, assets management, instrumente de raportare flexibile, toate realizate pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu

• Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri

• Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C

• Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale