Generatia noua de becuri Philips ideala pentru orice casa

Te-ai saturat de vechile becuri incandescente care se ard mult prea repede si care consuma o “caruta” de energie electrica? Vrei sa afli o alternativa buna pentru a inlocui versiunile invechite de becuri cu filament? Becurile LED au devenit tot mai populare in ultima vreme si asta datorita avantajelor pe care le ofera si beneficiilor de-a lungul timpului. Becurile LED Philips au o durata de viata ce poate ajunge pana la 10 ani, iar asta inseamna ca nu trebuiesc inlocuite pe o perioada de timp foarte mare si sunt economice, vor consuma mult mai putina energie electrica decat modelel clasice de becuri.

Te dor ochii de la lumina becurilor? In foarte multe case lumina soarelui patrunde destul de greu, iar acet lucru presupune utilizare luminii de la bec in mod constant, de dimineata pana seara, ceea ce ne face mai obositi si mai apatici. Lumina soarelui stimuleaza secretia endorfinelor si transmite creierului o doza de fericire si adrenalina, in lipsa luminii acesta secreta melatonina. Iluminarea LED Philips este o minune, promite cea mai buna lumina, adica lumina naturala si un consum foarte mic de energie electrica.

Tuburile neon de la Philips unt foarte potrivite pentru iluminatul in magazine, centre comerciale, hoteluri, deoarece se instaleaza usor, nu au nevoie de starter sau ballast, lumina emisa este clara si nu deranjeaza vederea, iar economia la curent poate ajunge pana la 40%. Tuburile neon de la Philips sunt disponibile in mai multe variatii de putere.