Gemstones Bijou are un nou design si promotii de nerefuzat

27 iunie 2011
Autor:
dowmedia08

Gemstones Bijou isi lanseaza noul magazin online gemstones.ro, iar pentru a-l face si mai atragator, isi intampina vizitatorii cu super promotii!

gemstones.ro va prezinta bijuterii de calitate si rafinate, precum inele de logodna, de nunta, cercei, bratari, pandative, dar nu numai. Acestea pot fi personalizate cu tipul de diamant dorit, in functie de forma acestuia, culoare, claritate, taietura etc. din sectiunea Diamante.

Pentru cei mai putin cunoscatori in materie de bijuterii a fost creata sectiunea Informatii in care se descriu criteriile de evaluare a diamantelor, aurului, argintului si platinei. Magazinul online gemstones.ro este usor de utilizat, iar pentru cazurile in care apar totusi nemaluriri, se pot gasi raspunsuri in sectiunea Ajutor.

Gemstones Bijou ofera bijuterii garantate calitativ si de mare rafinament, certificate de institutii romanesti si internationale. Verifica ce promotii sunt disponibile acum pe gemstones.ro! Ofera un cadou rafinat si fa-i o mare bucurie persoanei careia i-l daruiesti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram