Geluri UV - avantaje si dezavantaje

4 iulie 2019
Autor:
Login Promotion

Cand au aparut prima data gelurile uv, industria de ingrijire a unghiile s-a schimbat radical. Gelurile uv pentru unghii au devenit cea mai buna inventie din domeniul manichiurii. Treptat tot mai multe femei au trecut de la manichiura clasica la unghii cu geluri uv, totul datorita avantajelor pe care le aduc aceseta.

Probabil ca multe dintre voi sunteti deja familiarizate cu procedura de aplicara a gelurilor uv, dar pentru cele care nu stiu exact despre ce este vorba, vom explica ce sunt unghiile cu geluri uv.

Gelurile UV sunt in principiu extensii facute cu ajutorul unui produs din gel dur - care este puternic intaric sub o pelicula ultravioleta sau lumina cu led (la o lampa uv). Gelul este proiectat sa imite felul in care arata unghiile naturale. Ele sunt concepute pentru a rezista mai mult timp si pentru a oferi femeilor care au unghii scurte posibilitatea de a purta unghii lungi fara stresul de a le reface tot timpul sau fara riscul de a se rupe foarte des. Unghiile naturale sunt mai predispuse la exfoliere si rupere. De aceea, multe femei au imbratisat aceasta metoda inovatoare de realizare a manichiurii.

Probabil va intrebati care sunt exact avantajele gelurilor uv si daca exista dezavantaje pentru aceasta procedura. Iata raspunsurile.

Avantaje geluri uv:
- Rezista mai bine in timp - pana la 3 - 4 saptamani, ceea ce este minunat in comparatie cu o manichiura clasica ce dureaza de obicei 3 - 4 zile.
- Se usuca instantaneu, in timp ce sunteti la salon. Deci, nu exista risc de zgariere, decojire etc.
- Unghiile cu gel permit experimentarea unor desene uimitoare pentru ca sunt usor de lucrat.
- Gelul arata minunat pe toata perioada cat se afla pe unghii, chiar si inainte de a-l indeparta, dupa foarte mult timp.
- Gelul UV este cea mai apropiata optiune pentru unghiile natuarle, chiar daca preferati o manichiura franceza!

Dezavantaje geluri uv:
- unghiile se pot irita din cauza procedurii; ele sunt lustruite pentru a elimina stralucirea lor naturala, pentru ca gelul sa se lipeasca foarte bine. Cu timpul, unghiile se pot subtia.
- Indepartarea gelului poate fi un pic daunatoare daca imbibati degetele in acetona pura. Pielea degetelor se poate usca.
- Uneori, din cauza unor proceduri eronate, unghiile se pot infecta (cazurile sutn rare, dar exista riscul).
- Daca vreti sa va reintoarceti la manichiura clasica specialistii sunt de parere ca trebuie sa asteptati 6 saptamani pentru ca unghiile sa se recupereze complet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram