Gecile barbatesti de toamna - model simplu, rezultat maxim!

6 octombrie 2017
Autor:
Adira Labels SRL

Gecile barbatesti de toamna trebuie sa aiba un model cat mai simplu, care sa iti ofere libertate de miscare si confort termic.

Desi majoritatea modelelor sunt scurte, un detaliu important este materialul din care acestea sunt confectionate. Este recomandat sa optezi pentru geci rezistente la vant si la ploaie, pentru ca toamna este necesar, intotdeauna, sa fii pregatit.

Cand vine vorba de culori, poti sa optezi pentru cele clasice, care sunt potrivite pentru a fi purtate in diferite tinute. Foarte apreciate sunt gecile din piele DON MEN, insa poti sa optezi si pentru cele confectionate din material impermeabil. Asigura-te ca geaca pe care o alegi are suficiente buzunare exterioare si interioare, croiala slim fit si un model cat mai simplu.

Evita acele modele care au prea multe capse, fermoare sau alte elemente decorative. Materialul folosit pentru interiorul gecii trebuie sa fie unul cat mai lejer, care sa nu permita pielii sa transpire. Evita acele modele care au blana pe interior sau alt material in care poti transpire foarte repede.

Gecile barbatesti de toamna, daca au un model simplu, pot fi purtate atat la pantaloni de costum, cat si la blugi. Aceleasi principii puteti aplica si in cazul gecilor barbatesti de iarna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram