fbpx

Geci pentru barbati de la The Iconic ideale pentru sezonul rece

The Iconic tocmai si-a lansat colectia de geci pentru barbati cu care sa iti completezi garderopa de toamna. Diversitatea acestora le face potrivite pentru orice barbat indiferent de stilul adoptat, sport, casual sau office.

Geci sport, casual si office pentru toate gusturile barbatesti

Gecile de fas se adreseaza barbatilor cu un stil mai casual sau cei care prefere tinutele lejere care sa le confere confortul de care au nevoie intr-o zi obisnuita din viata de zi cu zi. Gecile de fas mai sunt recunoscute pentru faptul ca pot fi purtate pentru o perioada mai lunga de timp atat primavara cat si toamna. Alege sa fii la moda cumparand gecile pentru barbati de la The Iconic.

Inchiderea in fata se face cu capse acestea fiind in concordanta cu stilul mai sport al multor barbati din Romania. Buzunarele din exterior si interior le fac sa fie practice si stylie in acelasi timp. Unele din modele sunt accesorizate cu gluga care este una, de asemenea, practica ce poate fi folosita pe timp de ploaie sau frig.

Gecile casual sunt mai voluminoase acestea fiind destinate sezonului mai friguros atunci cand trebuie sa te protejezi de frig. Din aceasta gama fac parte geci originale cum ar fi Emporio Armani, Dolce and Gabbana si nu numai, acestea fiind adresate barbatilor care au cele mai exigente gusturi in materie de obiecte vestimentare pe care le poarta.

Gecile din piele se adreseaza barbatilor care adopta un stil mai office preferand niste tinute mai elegante care sa ii ajute sa isi defineasca personalitea puternica pe care majoritatea barbatilor doresc sa o aiba.