GECAD Group performanta in afaceri bazata pe Socrate ERP

Regandirea activitatii companiei si transformarea GECAD intr-un grup de firme a ridicat conducerii acestuia o noua provocare. Si anume consolidarea informatiilor de pe fiecare noua societate in parte intr-un singur loc, astfel incat deciziile de business care urmau sa fie luate la nivel de grup sa fie corecte, bazate pe realitate. Chiar daca GECAD inseamna in primul rand inovatie, indeplinirea obiectivelor financiare si controlul eficientei activitatilor din cadrul grupului reprezentau modul prin care telul principal al companei putea fi atins. „Stim foarte clar unde dorim sa fim si care este drumul pe care trebuie sa il parcurgem pentru a ajunge acolo. Tocmai de aceea, GECAD Group a definit foarte bine etapele de dezvoltare pentru proiectele si companiile sale, astfel incat fiecare dintre aceastea sa creasca de la un startup la o afacere matura”, a precizat Dorina Tudor, directorul financiar al GECAD.
Cu Socrate+, operatiunile de helpdesk oferite de GECAD sunt mai eficiente, iar costurile administrative sunt mult reduse. Au fost realizate, totodata, economii importante de timp la introducerea lunara in sistem a celor peste 200.000 de documente contabile, prin automatizarea aceastor operatiuni si prin integrarea solutiei ERP furnizata de BITSoftware cu sistemele informatice dezvoltate de GECAD la nivelul fiecarei companii din grup.

Despre GECAD Group
Compania GECAD a fost infiintata in 1992, prima linie de business constituind-o dezvoltarea de instrumente CAD (Computer Aided Design). Doi ani mai tarziu, GECAD decide sa se concentreze asupra solutiilor informatice de securitate, incepand cercetarea si dezvoltarea solutiei RAV Antivirus, care va fi lansata oficial pe piata in 1995, iar dupa numai 6 ani ajunge sa fie utilizata de peste 10 milioane de persoane in intreaga lume. Succesul de care se bucura solutia antivirus a celor de la GECAD determina gigantul Microsoft sa decida, in 2003, cumpararea acesteia.
Acesta este momentul in care GECAD decide remodelarea intregii sale activitati, devenind un grup format din patru companii, fiecare dezvoltandu-se intr-o piata cu crestere rapida. Afacerile grupului GECAD sunt legate in principal de software si servicii conexe, la nivelul grupului lucrand 120 de angajati. Astfel, GECAD Net dezvolta si ofera servicii de securitate IT, Avangate furnizeaza servicii de plati online si solutii de crestere a vanzarilor online, Axigen asigura solutii de mesagerie, iar GECAD Software propune servicii de business.