Gazduirea web – punctul esential al afacerii tale de succes!

net-solution

In conditiile in care afacerile online iau tot mai mare amploare, deschiderea unui magazin online de produse si servicii a devenit, pe langa un trend si o necesitate.

In ziua de azi, se vinde mai mult in mediul online decat fizic, in magazinele de desfacere.

Ce faceti daca aveti o afacere si doriti sa o transpuneti si in mediul virtual, dar nu aveti cunostintele necesare in realizarea unui site web? Raspunsul este simplu: apelati la serviciile unor profesionisti!

Net-solution.ro – ajutorul tau in mediul online

Echipa Net-solution.ro vine in ajutorul vostru cu servicii de gazduire pagini web, gazduire domenii, inregistrare domenii si certificate SSL.

In cazul in care aveti nevoie de gazduire web, net-solution.ro pune la dispozitie 4 pachete din care sa alegeti: gazduire web, gazduire reseller, gazduire VPS si gazduire server dedicat. Daca optati centru un website, aveti si aici cateva pachete disponibile in functie de destinatia acestuia: blog personal, landing page, site de prezentare sau magazin online.

Siguranta in mediul online este un subiect mult disputat, avand in vedere toate furturile de informatii din zilele noastre. In special pentru ca veti avea de-a face cu date personale ale clintilor ce vor comanda de pe site-ul vostru, acestea vor trebui sa fie protejate. In acest scop au fost create certificatele SSL, pentru care net-solution.ro va ofera 3 pachete, in functie de numarul de domenii pe care le acopera si valoarea asigurarii, astfel: Essential SSL, Positive SSL MD si Premium SSL.

Un aspect foarte important de luat in considerare atunci cand alegeti pe mainile carei societati lasati crearea spatiului virtual pentru afacerea voastra este ca aceasta sa va asigure suport tehnic constant.

Consultantii net-solution.ro sunt la dispozitia clientilor, oferind consultanta in alegerea pachetului de servicii potrivit dorintelor si necesitatilor lor, dar si dupa ce este gata site-ul si sunt intampinate eventuale dificultati in functionarea acestuia. Acestia promit sa rezolve orice problema in timp record si cu mare profesionalism, astfel incat site-ul sa se incarce instant, indiferent de numarul de utilizatori ce il acceseaza in acelasi timp.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste afacerile transpuse in mediul online, nu ezitati sa contactati echipa net-solution.ro!