fbpx

Gazduire Web La Host Mgs

Lansare Europa Data Center SRL
Data Centerul este situat in Centrul Italiei ( Roma), si este administrat de o echipa dinamica de Romani.
Este primul Center de Hosting Romanesc care este in Roma,si deja sunt printre primele Centere de calitate de Hosting.
Principalele avantaje pe care Host Mgs le asigura sunt: asisten?a tehnica 24/7, uptime garantat, spatiu optim si viteza maxima, backup zilnic, dar si control panel specializat.
Host Mgs gazduieste orice platforma online, lista de servicii este generoasa,
iar preturile sunt accesibile. Orice client îsi poate primi banii înapoi în maximum 10 de zile daca nu este multumit de pachetul de gazduire achizitionat.
Daca sunteti interesati de o oferta de Hosting sau echipamente IT putem sa va ajutam in ambele cazuri si suntem deschisi pentru orice tip de colaborare.
Pentru toate comenzile noi de dedicat server hosting standard si VDS-SSD Hosting acorda reduceri pentru primele 6 luni din contractul de hosting.
interesati va rugam sa ne contactati.
Pentru a beneficia de reducere cand efectuati comanda, va rugam sa scrieti in rubrica ” Note/Informatii suplimentare ” :
Societatea Europa Data Center SRL isi desfasoara activitatea in principal in domeniul comercializarii echipamentelor IT ,second hand si hosting la cel mai bun raport pret calitate.
– echipamente si solutii in domeniul IT (Rackuri, servere,storage,switch-uri,UPS-uri si componente) de calitate si la preturi accesibile.
– solutii hosting ,VPS,Dedicat,Colocare, echipamentele si serverele noastre sunt colocate in propriul Data Center ‘Europa Data Center SRL’
Reteaua full impreuna cu protectia DDOS si hardware Firewall asigura protectia infrastructurii si implicit a serverelor si serviciilor impotriva atacurilor informatice.