Gateste preparate delicioase in scurt timp cu tigaile duble Rolyalty Line

Hrana si modul de preparare al hranii este si va fi intotdeauna una dintre principalele preocupari ale oamenilor de pretutindeni.Astfel, intre aceste instrumente de gatit se trebuie sa se regaseasca si o tigaie dubla, care sa suplineasca 3 functii: aceea de tigaie, de gratar, dar si de oala.

Fie ca vorbim despre bucatari profesionisti, care au nevoie de cele mai bune instrumente si oale de gatit pentru a-si putea exercita talentul culinar, fie de gospodine care pun suflet in prepararea meselor gustoase pentru cei dragi, este esential ca toata lumea sa aiba la indemana cele mai bune si sigure instrumente.

Ce este o tigaie dubla

Conceptul de tigaie dubla ne duce cu gandul automat la un sistem etans, compus din doua fete, care permit gatirea mai usoara a unor preparate ce presupun ulei incins, cum ar fi fripturile. Datorita faptului ca mancarea este acoperita, mizeria si ranile provocate de uleiul incins sunt minimizate, iar experienta de a gati devine o placere.

Pentru cei care tin la silueta sau abia au inceput un regim alimentar si nu isi permit sa manance zilnic in oras salate, tigaia dubla, folosita pe post de gratar, asigura prepararea meselor delicioase si sanatoase. Aceste tigai sunt de multe ori acoperite cu un strat de marmura, care protejeaza tigaia, dar asigura si patrunderea uniforma a carnii si a altor alimente, fara ca acestea sa se prinda de ea. Asadar, curatarea unei astfel de tigai este mult mai usoara si ia mai putin timp!

In plus, sistemul etans, reprezentat de garnitura de silicon asigura pastrarea aromelor in interiorul tigaii pe parcursul procesului de prepaparare. In cazul unui exces de ulei, exista un orificiu prin care acesta se poate evacua, pastrand nivelul optim pentru o masa gustoasa.

Avantajele de a detine o tigaie dubla

Pe langa atributele date de materialele durabile folosite pentru fabricarea tigaii – antiaderenta, ecologica, anti-microbiana, rezistenta in timp – o astfel de tigaie va scuteste de ocuparea unui spatiu considerabil, mai ales daca locuiti intr-un apartament. Supliminind un gratar, o oala, si o tigaie, devine un obiect mai mult decat necesar in spatiile mici, in care pranzul este un ritual bine stabilit.

Avand doua fete, o tigaie dubla va permite sa preparati mancarea, pentru ca aceasta sa obtina consistenta perfecta, doar prin rotirea ei de pe o parte pe alta. Pe cand pentru o tigaie normala e nevoie sa aveti grija la uleiul incins atunci cand intoarceti carnea pe ambele parti, tigaia dubla reprezinsta si aici un efort mai mic, pentru rezultate deosebit de gustoase.

In plus, majoritatea tigailor, precum cele Royalty Line, vin cu manere magnetice, care asigura un maxim de siguranta in timpul manevrarii si utilizarii lor.

Bucataria personala devine un spatiu demn de orice chef

Pentru cei cu adevarat pasionati de gust si inovatii culinare, aceste tigai sunt o necesitate. Prin atributele lor superioare imbunatatesc cu mult experienta de a gati si asigura mese mai sanatoase. In special in perioadele in care se impune o dieta alimentara, fiind tentati sa consideram mancatul doar o necesitate fizica, uitam sa ne gandim la cat de sanatos este modul de preparare a acesteia, pentru ca suntem ocupati cu o sarcina de la lucru, copii sau orice alta activitate.

Astfel, o tigaie pe care o putem folosi ca pe un gratar, simplu, rapid si eficient, ajuta la mentinerea unui echilibru in alimentatie, conferind mese gustoase pentru un efort scazut.

Daca va intereseaza sa achizitionati o astfel de tigaie dubla, site-ul itelestore.ro, comercializeaza aici tigai marca Royalty Line, perfecte pentru orice bucatarie.

Pentru mai multe detalii legate de produs sau comenzi, puteti apela si la numerele:

  • 031.005.11.22
  • 031.005.77.88