Garden Market – o noua sursa de inspiratie pentru amenajarea gradinii

Persoanele fizice si juridice detin mijloacele necesare pentru a dezvolta un mediu placut si pentru a infrumuseta spatiile verzi din apropierea sediilor, respectiv a locuintelor. Acestia investesc timp si resurse financiare in dezvoltarea unor idei practice pentru gradinile lor. Spatiul verde variaza si, in functie de dimensiunea acestuia, proprietarul alege modul in care sa organizeze gradina astfel incat rezultatul sa fie placut privirii.

In amenajarea si gestionarea spatiului verde proprietarul tine cont de calitatea solului si de caracteristicile plantelor. Gradinile de dimensiuni medii si mari permit plantarea arbustilor ornamentali, a coniferelor si a pomilor fructiferi, iar gradinile de mici dimensiuni a plantelor perene si a trandafirilor. Respectarea raportului dintre dimensiunea gradinii si tipul de planta este o cerinta de baza in realizarea unui plan de amenajare a gradinii.

Scopul practic al magazinelor care comercializeaza plante cu flori este dublat de servicii specializate de proiectare a gradinilor in varianta 2D sau 3D si de cele de amenajare a gradinilor in functie de dimensiune, calitatea solului, design-ul, arhitectura cladirii si aspectele legate de preferintele proprietarului. Echipa specializata in amenajarea gradinilor va puncta toate aspectele importante, va realiza o schita si va pune in aplicare planul pentru a transforma spatiul verde intr-o gradina amenajata dupa parametri optimi.

Garden Market ofera o gama extinsa de produse pentru gradina, dintre care se evidentiaza arbustii ornamentali care isi pastreaza culoarea verde pe tot parcursul anului si sunt disponibili in diverse forme si modele. Plantarea acestora se realizeaza toamna sau primavara si nu au nevoie de apa in exces. Pentru gradinile de mari dimensiuni, compania ofera modele diverse de conifere si pomi fructiferi.

Echipa Garden Market ofera mai multe variante de gard viu, care au rolul de a sublinia arhitectura si amenajarea intregii gradini. Pentru a le afla tarifele, consultati intotdeauna sectiunile care vorbesc despre gard viu pret. Printre produsele oferite de Garden Market se numara si plantele cataratoare, plantele perene si trandafirii, dintre acestea cele mai recomandate fiind plantele cu flori precum echinacea, heuchera, vinca minor sau armeria maritima.

Pe langa produsele de inalta calitate furnizate la preturi avantajoase, compania ofera un set de servicii conexe pentru realizarea obiectivelor de business. Aceste servicii includ planuri de amenajare pentru gradini si proiectare 2D si 3D. Etapele derularii procesului de amenajare a unei gradini cuprind recunoasterea zonei de proiectat sau de amenajat, realizarea analizei tipului de sol si a masuratorilor de care echipa tehnica are nevoie pentru a pune la baza planul sau conceptul de amenajare a gradinii.

Garden Market ofera pe langa produsele si serviciile de baza, oferte personalizate pentru clientii care doresc ca lucrarile de amenajare, respectiv de plantare sa se efectueze la domiciliu. Serviciile de mentenanta sunt asigurate, astfel ca echipa tehnica intreprinde lucrari de intretinere pentru gradinile clientilor. La serviciile mentionate, se adauga transportul gratuit prin curier, oferit pentru produsele comandate de pe magazinul online.