Garantie service de pana la un an la achizitia unei masini second hand Germania

Industria de masini second Germania s-a ales cu un renume prost in Romania, si asta din cauza negustorilor de automobile din tara care incercau sa profite de cumparatorii fara expertiza in domeniul auto. Experienta de cumparare a asociat acestei industrii de masini second Germania o titulatura gresita, dar nu lipsita de temei.

Asta pentru ca au existat, de-a lungul timpului, numeroase situatii in care iubitorii de masini au fost pacaliti de asa numitii „samsari”, cei care le-au ascuns informatii esentiale despre calitatea tehnica a masinii vandute. In primele luni dupa achizitie, soferii au descoperit probleme despre care nu aveau cunostinta, si care ar fi putut influenta costul final al masinii. Vestea buna, insa, este adusa de parcurile auto profesioniste, care ofera beneficii superioare, precum garantia service de pana la un an la achizitia unei masini second hand.

Garantie service si alte beneficii la achizitia unei masini second hand Germania

Experienta de achizitie a unei masini second hand Germania a devenit cu totul alta, odata cu lansarea parcurilor auto profesioniste care au schimbat traditia clasica. Cu alte cuvinte, astazi, un cumparator al unei masini second hand Germania poate beneficia de toate avantajele, la fel ca un cumparator al unei masini noi. Fara griji, fara stres. Iata ce alte beneficii te asteapta in astfel de medii profeisoniste de achizitie:

  • garantia informatiilor corecte si a numarului real de kilometri (verificat si validat);

  • facilitarea programelor de finantare pentru persoane fizice sau pentru persoane juridice;

  • serviciul de buy back garantat;

  • test drive gratuit si complet (o cheie este deja pregatita pentru tine);

  • garantie service de pana la 12 luni la achizita unei masini second hand Germania;

  • un vast portofoliu atractiv de masini second hand Germania nu mai vechi de 5 ani.

Masini second hand Germania de vanzare care nu depasesc 150.000 de kilometri

Calitatea tehnica a unui autoturism depinde si de vechimea acestuia. Nu ne putem astepta niciodata ca un autoturism lansat acum un numar mare de ani, care a parcurs sute de mii de kilometri, sa aiba o calitate tehnica avansata. Masinile vechi nu vor beneficia de dotari avansate si moderne, si chiar daca nu au suferit incidente, nu pot garanta o lunga durata de viata dupa achizitie. De aceea, poti opta pentru achizitia de masini second hand Germania care nu depasesc 5 ani vechime, si nici pragul de 150.000 de kilometri. Astfel, te vei asigura ca vei face o investitie eficienta, si nu te vei alege doar cu un cost in bugetul tau.

Oferta avantajoasa de masini second hand Germania

Daca vrei sa ai parte de toate beneficiile descrise in acest articol si nu numai, atunci acorda o atentie sporita mediului de cumparare al viitoarei tale masini. Nu te grabi si depune eforturile pentru o cercetare amanuntita a pietei. Studiaza beneficiile si avantajele pe care le poti obtine, si mai ales portofoliul de masini. Nu te ghida numai dupa aspectul financiar, care nu iti poate asigura si calitatea pe care ti-o doresti. Daca ai nevoie de sprijin si suport, nu ezista sa cauti recomandari. Te ajutam si noi cu una: Autogeist.ro, parcul auto unde vei gasi aici toate avantajele. Autogeist.ro este un mediu popular de achizitie, preferat de sute de cumparatori iubitori de masini. Aveti deja un lucru in comun: pasiunea pentru condus masini.