Garantia calitatii in domeniul sistemelor de avertizare luminoasa si acustica

Societatea comerciala Malco Auto Truck Parts are ca si obiect de activitate incepand cu anul 2005 comercializarea de sisteme de avertizarea luminoasa si acustica. De-a lungul timpului echipa de la Malco ATP a cautat mereu sa isi imbunatateasca serviciile si sa includa in oferta lor cele mai fiabile produse astfel incat orice client sa fie pe deplin satisfacut.

Sistemele luminoase si sonore pe care le poti regasi in oferta celor de la Malco ATP includ diferite modele si marci de girofaruri, rampe luminoase, amplificatoare de sunet si sirene. Toate aceste produse comercializate de catre Malco ATP apartinand unor brand-uri de renume international in acest domeniu al sistemelor de avertizare luminoasa si acustica, amintind aici nume precum Vision Alert, Ecco sau Premier Design.

Utilizarea rampelor luminoase

La fel ca si in cazul unui girofar, atunci cand vorbim despre rampe luminoase vorbim despre imbunatatirea vizibilitatii masinii pe care astfel de rampe sunt montate in momentul in care se afla in trafic. Pe langa faptul ca faciliteaza atragerea atentiei asupra tuturor celor implicati in trafic asupra unor anumite masini avand destinatii de utilizare speciala, acesta rampa luminoasa are de asemenea rolul de a facilita trecerea anumitor masini si utilaje in diferite situatii de urgenta.

Domeniile de activitate in care aceste tipuri de sisteme de avertizare luminoasa si acustica sunt folosite sunt foarte variate si foarte numeroase.Astfel, masinile si autoturismele de interventii in caz de urgenta precum ambulantele, pompierii sau masinile de politie apeleaza foarte adesea la diferite modele de rampe luminoase.Pe de alta parte, aceste sisteme sunt folosite de asemenea in domeniul aviatiei pe diverse masini si utilaje din incinta aeroporturilor, dar si in domeniul militar.De asemenea, putem remarca faptul ca exista rampe luminoase folosite si de catre firmele de tractari auto sau pentru diferite utilaje care transporta marfuri periculoase.

Modele de rampe luminoase

Alegerea unui model de rampa luminoasa trebuie sa aiba in vedere atat domeniul de activitate, cat si masina sau utilajul pe care urmeaza a fi montat acest sistem de avertizare luminoasa, dar si legislatia in vigoare privind culoarea acestei rampe. In oferta celor de la Malco ATP vei putea regasi o gama foarte diversificata de astfel de produse, de la culoarea rosie, la portocaliu, la albastru si pana la alb.

Acum ca ai aflat ca poti sa alegi acea culoare potrivita domeniul tau de activitate, mai ramane sa alegi modelul de rampa luminoasa in functie de tehnologia de functionare, de modalitatea de prindere, dar si in functie de diferite caracteristici suplimentare.

Referitor la modul de prindere, toate rampele luminoase din oferta de la Malco ATP sunt prinse prin intermediul a patru bolturi. Din perspectiva tehnologiei de functionare, rampele luminoase pot functiona cu ajutorul unui sistem cu LED, a unui sistem cu LED cu halo, a unui sistem pe baza de rotator, sau a unui sistem cu tehnologie xenon.

In privinta anumitor caracteristici suplimentare, putem aminti rampe luminoase cu rezistenta la apa sau la diferite tipuri de sincronizare a luminilor cand sunt in functiune. Daca vrei sa ai o imagine completa asupra modelelor existente in categoria rampelor luminoase la Malco ATP accesaza site-ul www.malco.ro.