fbpx

Garaje și acoperișuri rezistente din tablă premium potrivite nevoilor tale

Datorită vastei experiențe în industrie, compania Maritom dispune de numeroase oferte pentru toate buzunarele astfel încât tu să te bucuri de un garaj calitativ, rezistent, estetic și util, adaptat riguros nevoilor tale.

Garajele furnizate de către Maritom pot fi clasice, standard sau modificate în funcție de preferințele fiecărui client. Cu acoperiș având panta înainte, înapoi, la stânga, la dreapta, în versant sau în stil clasic, materialele utilizate de Maritom sunt de calitate superioară, tabla zincată fiind foarte bine cunoscută pentru rezistența la coroziune tocmai datorită stratului de zinc ce învelește tabla de oțel pe ambele părți, astfel, în timp, se previne cu succes coroziunea. Tabla zincată rezistă de asemenea la acțiunea factorilor externi: apă, zăpadă, gheață, praf, soare etc, păstrându-și, pe tot parcursul timpului, proprietățile.

Porțile basculante îmbină utilul cu plăcutul și pot fi cu una sau cu două aripi. De asemenea, dimensiunile garajului sunt foarte variabile: 3m × 5m, 2m × 3m, 3m × 6m, 4m × 6m și 6m×5m, acestea putând fi modificate și personalizate după cerințele clientului. Gama variată de culori vă oferă posibilitatea de a alege în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Construcțiile premium imită diverse tipuri de lemn cum ar fi nucul sau stejarul auriu, iar oferta vastă permite opțiuni suplimentare în ceea ce privește tipul de pereți, dimensiunea și culoarea construcției.

Utilitatea produsului

Garajele sunt versatile și pot fi folosite atât ca locuri de parcare acoperite care să ofere protecție autovehiculelor dumneavoastră, cât și ca locuri de depozitare totodată utile și estetice, tabla utilizată având un finisaj atent.

Baza pentru garaje

Fundația pentru garaj trebuie pregătită de către client, ținându-se cont de sfaturile și menționările deja existente pe site-ul companiei Maritom. Cu o varietate de soluții în ceea ce privește pregătirea terenului, clientul poate alege în funcție de propriile posibilități pentru a asigura o bună bază pentru viitoarea construcție, cum ar fi: nivelarea terenului, realizarea unei fundații cu cel puțin 10-15 cm mai mare decât garajul ales, însă realizarea acesteia din beton nu este imperios necesară întrucât există alternativa de a pune plăci/stâlpi de beton doar în cele 4 colțuri, restul urmând să fie completat cu pavele. Site-ul dispune de imagini și texte explicative care vin în ajutorul clientului pentru a lua cea mai bună și practică decizie.

Suportul Companiei

Compania Maritom oferă servicii calitative în toată țara și pune la dispoziția dumneavoastră suport specializat până la finalizarea lucrării. Puteți beneficia de consiliere profesională în ceea ce privește etapa de alegere a garajului precum și în chestiunile tehnice. Mai multe detalii, promoții și oferte puteți găsi pe site-ul companiei: www.maritom.ro

Alege înțelept pentru casa ta!