Gamarde Exigenta dermatologica

Aceste produse au rezultate vizibile si dovedite stiintific, care combina ingredienti activi cu apa termala Gamarde, o veritabila apa de infrumusetare pentru piele, recunoscuta pentru mineralele sale unice si pentru proprietatile sale de calmare, fortificare si regenerare a pielii. Apa termala Gamarde les Bains , recunoscuta de Academia de Medicina pentru proprietatile sale in ingrijirea pielii, prezinta o compozitie exceptionala de elemente sulfuroase, prin care si-a castigat denumirea de “apa termala” inca din 1841.
Gamarde este singura linie de fito dermato-cosmetice bio care garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant.
Laboratoarele Dermatologice Gamarde verifica fiecare operatiune de la cercetare, productie si control, astfel incat sa asigure o calitate impecabila.
Selecteaza cu meticulozitate materiile prime vegetale provenite din culturi ecologice, pentru a garanta o combinatie de ingrediente de prim rang.
Intrunind si chiar depasind criteriile impuse de Ecocert pentru certificarea organica, Laboratoarele Gamarde merg o treapta mai sus si asigura 100% ingrediente de origine naturala, fiind astfel singura linie de fito-dermocosmetice din lume care indeplineste aceasta conditie riguroasa.
Acest angajament ferm, bazat pe etica sigurantei si sanatatii consumatorului garanteaza ca toate produsele Gamarde sunt lipsite de:
-Conservanti (parabeni, phenoxyetanol)
-Coloranti si ingrediente sintetice
-Derivati petrochimici (PEG, SA)
-Organisme Modificate Genetic OMG

Oferind o gama larga de produse bio : apa termala, antirid, tretament anti-pete pigmentare, cosmetice pentru bebelusi, cosmetice pentru barbati, ingrijire intima, ingrijirea parului, ingrijirea picioarelor, hidratare si nutritie, corectoare.

Gamarde este o gama de ingrijire a tenului si a corpului ce cuprinde produse ecologice care lucreaza pentru corpul tau, nu impotriva lui.