fbpx

Gama de proiectoare LED de la iluminat-ieftin, o solutie ieftina si eficienta.

Proiectoarele cu LED au inlocuit integral vechile proiectoare care foloseau lampi incandescente datorita fiabilitatii, calitatii luminii , modului de control dar si a reducerii riscului de supraincalzire.

​Ce proiectoare LED va putem oferi ?

In gama noastra veti gasi proiectoare LED cu design atractiv, similar cu vechile proiectoare dar si proiectoare liniare, proiectoare RGB cu milioane de culori sau proiectoare pentru piscine sau gradini. Aceste surse de iluminat sunt performante, au o mare putere de dispersie a luminii si pot fi amplasate atat in interior, cat si la exterior.

De asemenea, puteti opta pentru proiectoare led alimentate de la panourile solare, cu telecomanda. Sunt ideale in locurile greu accesibile, in zone unde cablarea ar fi costisitoare sau greu de realizat tehnic: cabane, depozite in aer liber, livezi.

Comparativ cu lampile HID, proiectoarele LED ofera economie de energie de pana la 60%, iar durata de viata este imbatabila: minimum 50.000 de ore. In plus, aceste sisteme de iluminat nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator, caci nu contin plumb sau mercur, si nu emit raze UV, deci nici caldura.

Proiectoarele LED sunt rezistente la aprinderi si stingeri repetate, riscul sa se arda este mic si pot functiona o perioada indelungata de timp fara sa se incinga. Avand protectii la umiditate cu gradul IP65,IP67 sau IP68, pot fi instalate in medii umede, cum ar fi in gradina exterioara sau chiar in piscine, pentru un peisaj acvatic de vis.

​Unde sa montati proiectoare LED?

De diferite forme si culori, proiectoarele LED se potrivesc in orice decor. Cele cu senzori de miscare sunt ideale la exterior, daca vreti sa luminati aleile din gradina noaptea, sau chiar la interior, pe coridoare lungi sau in casa scarii. Aceste sisteme de iluminat cu LED ofera o lumina asemanatoare cu lumina naturala, sunt extrem de versatile si tin cont de estetica spatiului in care se incadreaza.

Deoarece sunt dotate cu senzori si LED, aceste proiectoare se aprind doar la nevoie si consuma putina energie electrica. Comparativ cu sursele de iluminat conventionale, cele LED au un raport calitate-pret mai bun si garanteaza un plus de siguranta si confort pentru locuitorii casei.

Proiectoarele LED RGB sunt perfecte pentru a ilumina spatii precum terasele, locatii pentru evenimente, sali de concerte, muzee sau restaurante si pub-uri. Le puteti amplasa in spatii cu iluminat inteligent si puteti modifica intensitatea sau culoarea luminii pentru un scenariu de iluminat uimitor.

Desi proiectoarele LED emit o lumina puternica, este o lumina placuta si poate contribui la stilul ales: clasic, modern, futurist, minimalist, rustic sau chic. Comandati online de pe iluminat-ieftin.ro proiectoare LED de inalta calitate si bucurati-va de folosirea lor indelungata! Noi va oferim siguranta de care aveti nevoie!