Galeriile Noblesse va prezinta cele mai populare stiluri de amenajari interioare

20 februarie 2012

Stilul britanic sau „british country” se remarca prin eleganta si rafinamentul care poate descrie orice dandy al secolului al XVIII-lea. Cu nuante puternice si distincte, caracterizate de influenta diferitelor zone ale fostului Imperiu Britanic, designerii Galeriilor Noblesse pastreaza totusi o serie de elemente comune, folosindu-se de nuantele lemnului neprelucrat si de textile cu tonuri predominante de verde-inchis, bordeaux imperial, albastru sau mustar.
Sobrietatea stilului poate fi recunoscuta in Colectia Emilia, Brit Geno sau Chester, unde mesele sunt din lemn masiv, cu elemente decorative simple sau geometrice, cu basoreliefuri din bronz sau lemn, putandu-se astfel observa atentia sporita dedicata tapitarii fotoliilor si canapelelor cu piele tabacita sau catifea.
Galeriile Noblesse iti ofera o larga varietate de birouri specifice stilului britanic, de mobilier pentru zona de bar, perfecte pentru a savura un pahar de Scotch ori pentru a-ti expune colectia de bauturi, si cateva modele de mese care pot fi transformate in jocuri interactive, asemenea Colectiei Fenice.
Un alt stil propus de Galeriile Noblesse, se refera la un stil care aduce in interior toate elementele naturii pentru a crea un spatiu de confort, intim si placut, care ne duce cu gandul la traditie si la primele legaturi ale omului cu natura. Stilul rustic este un stil care foloseste materiale in stare cat mai naturala, in nuante cat mai naturale, pure si care creaza o atmosfera familiara si calduroasa dorita in toata casa.
Portofoliul Galeriilor Noblesse cuprinde colectii pentru bucatarie, dining room, living, baie, dormitoare, holuri – toate realizate cu atentie, in stil rustic.
Obiectele de mobilier regasite in colectiile Florange, Casane sau Maiorca au forme corespunzatoare functiei, iar materialele naturale utilizate sunt prelucrate prin tehnologii simple, oferindu-le un aer de autenticitate si simplitate. Panzele sau covoarele tesute in multe culori este un alt truc folosit de designerii Galeriilor Noblesse pentru a aduce atmosfera de rustic in caminul tau.
Stilul rustic se imbina perfect cu un stil arhitectural asemanator, cu tamplarie de lemn, arhitrava, lambriuri sau grinzi atent prelucrate, folosind culorile de pamant si vopsele naturale. Toate acestea sunt puse in valoare de culori puternice care contrasteaza cu albul peretilor, incaperea capatand astfel personalitate.
Galeriile Noblesse, prin oferta extrem de variata de piese de mobilier si cu ajutorul studiou-lui propriu de design, Studio Insign, iti poate recreea in mod autentic orice atmosfera, indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie, cu atat mai mult cu cat stilul rustic permite introducerea elementelor de design interior modern, adaptandu-l astfel la stilul arhitectural deja existent.
Stilul Country sau stilul contrastelor pune accentul foarte mult pe confort si design rustic, fiind caracterizat de un mobilier simplu, cu linii drepte, culori esompate si finisaje pictate. Partea de textile si tapiserie reprezinta pata de culoare in acest peisaj. Elementele contrastante fiind motivele florare, viu colorate care ajuta la crearea unei armonii intre mobilier, finisaje si decoratiuni.
Galeriile Noblesse ne propun ca decoratii in stilul country o serie de colectii uimitoare care pot satisface toate gusturile. Colectiile Tamika, Alma, Magda sau Gloria sunt cele mai reprezentative si surprind cel mai bine toate caracteristicile stilului, imbinandu-le intr-un intreg care inspira calm si intr-un spatiu de relaxare si revigorare.
Despre Galeriile Noblesse si Studio Insign
Studio Insign este platforma prin care Galeriile Noblesse pune la dispozitie clientilor sai un loc de intalnire virtuala cu cei mai buni designeri. Site-ul http://www.insign.ro poate fi vizitat de toti iubitorii de design interior pentru a vizualiza ultimele colectii din domeniu. Conceptul Store InSign intregeste imaginea Galeriilor Noblesse ce s-a nascut din pasiunea pentru a realiza un spatiu cat mai original, astfel incat importanta detaliilor sa primeze in amenajarea pieselor de mobilier amplasate.

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar si cu noile tendinte in designul interior, puteti urmari atat pagina de Facebook a Galeriilor Noblesse sau va puteti abona la newsletter pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram