fbpx

Galeata cu mop rotativ si pedala + 1 Uscator de par Cadou

 

Galeata mop – seturi avantajoase pentru locuinta ta

Cauti galeata mop, cele mai avantajose variante pentru casa ta? Ai ajuns unde trebuie. Chiar daca aspiratoarele moderne sunt extrem de eficiente si au functii din ce in ce mai greu de inteles si de pronuntat, clasica galeata mop nu se va demoda niciodata. Unul din motivele pentru care ea revine in viata noastra gospodareasca este faptul ca nu ramane la stadiul plictisitor la care o stiam. Cele mai noi seturi galeata mop sunt fabricate in culori placute, sunt prevazute cu optiuni avansate de confort – pedala, sita de stoarcere cu centrifuga, roti, dop pentru scurgere, rezervor mare etc.

Dar in continuare am sa-ti arat care sunt cele mai avantajoase seturi galeata mop pe care le poti cumpara pentru acasa:

Galeata mop – seturi la cele mai mici preturi

  1. Galeata mop rotativ si pedala.

Denumirea sa completa este Grunberg GR420. Ai nevoie de acest set pentru a curata eficient podeaua din casa, cu minim de efort.

In pachet intra:

– galeata care are o capaciate de 15 litri, suficient de mare pentru a pune mai multa apa cu detergent si pentru a curata o surpafata ampla

– mopul care este detasabil si care este prevazut cu un maner din aluminiu. Tubul mopului se poate regla in functie de dimensiunea care se potriveste cel mai bine staturii tale. El nu trebuie sa fie nici prea lung, nici prea scurt, ci trebuie sa aiba o dimensiune potrivita ca sa-l poti manevra corespunzator. Este suficient de rigid si are cateva zone anti-alunecare. Acesta te vor ajuta sa-l tii usor si sa nu-l scapi din mana atunci cand faci curatenie.

– rezerva pentru mop confectionata din microfibra si inca una gratuia. Aceasta se poate demonta foarte simplu si poate fi curata direct in masina de spalat.

Il poti folosi nu doar pentru podele, dar si pentru ferestre, masini, zone mai greu accesibile (sub mobila, la colturi, la imbinari etc).

2. Galeata pop rotativ fara pedala cu 1 rezerva.

Daca vrei un set mai ieftin, il poti incerca pe acesta. Desi galeata nu este prevazuta cu pedala sau cu roti, ramane in continuare o optiune demna de avut in vedere pentru curatarea diferitelor tipuri de suprafete.

In pachet sunt incluse urmatoarele:

– galeata din plastic care are o capacitate de 12 litri, cu maner detasabil

– mopul cu tub telescopic, usor de tinut in mana datorita zonelor anti-alunecare si anti-frecare

– doua rezerve cu capete din microfibra care absorb mizeria ca un magnet.

Pentru oferta completa de galeata mop te asteptam pe siteul nostru www.market365.ro