fbpx

Gala Premiillor VIP o seara a schimbarilor pozitive

Editia de luna aceasta isi propune sa anunte surprizele pregatite de redactia VIP pentru cititorii sai si isi indreapta atentia, mai mult ca oricand, asupra oamenilor care reusesc sa imbogateasca diverse domenii ale vietii publice romanesti, devenind personalitati de marca ale spatiului autohton.

Pe scurt, evenimentul marca VIP reprezinta ocazia de a aduce impreuna oamenii care produc schimbarea, oameni care participa ei insisi la schimbari in ceea ce priveste evolutia societatii romanesti.

Odata cu noua editie a Galei de decernare a Premiilor VIP dorim sa inauguram o noua locatie, care va deveni locul de intalnire al oamenilor de seama ai Romaniei. Press House Ballroom – intr-o sala grandioasa, invadata de lumina si inconjurata de coloane care te duc cu gandul la o seara de bal, va fi gazda personalitatilor, invitate special pentru a lua parte impreuna la schimbarea anuntata de VIP.

Printre cei care au raspuns afirmativ invitatiei revistei VIP, se numara: Ivan Patzaichin, Ioan Gyuri Pascu, Luminita Gheorghiu, Ada Solomon, Marius Manole, Lucian Boia, pianistul Dan Grigore, Holograf, Hi-Q si multi altii.

SPONSORI: Crama Atelier, SSG Security, Event Production

Mentionam ca evenimentul va avea loc marti, 23 aprilie 2013, incepand cu ora 19:30 la Press House Ballroom, Piata Presei Libere, Nr. 1, Sector 1, Bucuresti (Casa Scanteii).