fbpx

Gain Fast si Animal Stak – Masa Musculara si Forta?

Pentru o crestere rapida si sustenabila in greutate, masa musculara si forta a trebui sa luati in considerare doua suplimente foarte puternice care ies de pe aceeasi usa a fabricii Universal din America.

Este vorba despre un gainer, clasic, cu multi carbohidrati (peste 70%) si 16.2% proteine.  Universal Gain Fast 3100 s-a dovedit de-a lungul anilor ca o alegere calitativa si accesibila, iar rezultatele nu au fost intarziate. Gain Fast 3100 este conceput pentru a alimenta corpul cu 3100 de calorii de calitate în fiecare zi, pe langa alimentatie. Pe langa aceste calori, bineinteles, ai nevoie de acceleratoare anabolice, de ierburi care ajută performanţa, de steroli vegetali naturali, de acizi graşi esenţiali, de enzime digestive şi de optimizatori pentru masa musculară. Vorbim aici despre ingrediente precum L-arginina, trigliceride cu lanţ mediu, steroli vegetali (de exemplu beta-sitosterol, stigmasterol, fucosterol, campesterol),  alfa-ketoglutaratpiridoxin (PAK), colină, inositol monofosfat şi multe altele. Acum poate te gandesti unde gasesti tot lantul acesta de suplimente. Gain Fast 3100, ca multe alte gainere, contin mult mai mult decat Proteine, BCAA si Calorii, pe langa care si ingredientele mentionate mai sus.

Sterolii derivati vegetali sunt buni, eficienti, insa vin intr-o cantitate insuficienta pentru rezultatele rapide, evidente, dorite de toata lumea. Aici intervine al doilea produs. Tot marca Universal, insa din ramura Animal.

Animal Stak are rolul principal de a stimula in mod natural cresterea nivelului de testosterone, eliberand hormone de crestere, care implicit cresc forta si masa musculara. Suplimentul vine cu un total de 21 de “pachetele”. Fiecare „pacheţel” contine ingredienţi eficienţi care stimulează secreţia de hormoni anabolici. Formula Stak conţine şi blocatori DHT şi inhibitori de aromatoză pentru a preveni conversia testosteronului în estrogen sau în DHT. Vasodilatatorii optimizează sistemul circulator şi livrarea nutrienţilor în organism.

pe www.ProteinOutlet.ro ,gasesti Universal Gain Fast 3100 incepand cu 119 lei

iar Animal STAK 21 packs la 169 lei.  Ambele fiind productie SUA.