Gabriel Dinu speaker la conferinta de marti 22 septembrie 2015

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experiente de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie. De asemenea, este si fondatorul programului de psihoterapie Gandestesanatos.ro, o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

In cadrul evenimentului de marti, 22 septembrie, Gabriel Dinu va discuta despre una dintre cele mai raspandite afectiuni din lume, depresia, si modalitatile prin care ne putem feri de aceasta afectiune.

Vino sa il revezi marti, 22 septembrie, la conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate”. Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.

Sponsori principali: Himalaya Wellness si World Class
Sponsori secundari: Gabrielsfashion.ro, LaserMaxx, Creative News, Psihosolutii, Hotel Iaki
Partener media principal: Romania Libera
Parteneri media secundari: Acasa.ro, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo.ro, LivePR.ro, Fashion8.ro, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.