fbpx

Gabriel Bespoke colaboreaza cu The Urban Ties

Atelierul Gabriel Bespoke, brandul premium exclusiv masculin, specializat in costume, camasi si incaltaminte barbateasca, incepe colaborarea cu The Urban Ties, marca de accesorii handmade din materiale naturale pentru barbati.

Stilul masculin unic si personalizat al costumelor si camasilor marca Gabriel Bespoke va putea fi acum completat de accesoriile executate manual de catre The Urban Ties. Astfel, clientii Gabriel Bespoke vor avea ocazia sa aleaga dintr-o gama variata de produse manufacturate in Romania din materiale naturale de calitate superioara.

“Din dorinta de a ne satisface cat mai bine clientii si de a le oferi cele mai bune si variate optiuni, am hotarat sa ne marim gama de accesorii cu produse unice, realizate cu aceeasi grija si atentie precum costumele, camasile si pantofii Gabriel Bespoke. Aceasta colaborare se incrie perfect in conceptul nostru exclusivist, centrat pe detalii si 100% personalizat“, a declarat Razvan Ionita, Founder & Manager Gabriel Bespoke.

Colectia cuprinde cravate, batiste si papioane realizate din materiale fine, prelucrate manual precum: matase tricotata de Como (Italia), matase de Mccesfield (Anglia) printata manual, bumbac japonez si in. Totodata, clientii Gabriel Bespoke pot opta pentru butoni confectionati manual din argint masiv sau ace de cravata. Preturile pornesc de la 49 lei pentru batiste si pot ajunge la 419 lei pentru butoni.

Produsele pot fi gasite in showroom-ul Gabriel Bespoke, str. Stirbei Voda, nr. 69, Bucuresti.

Gabriel Bespoke este specializat in costume, camasi si pantofi barbatesti manufacturate pe comanda, toate modelele fiind gandite pana la cele mai mici detalii. Brandul exclusiv masculin pune la dispozitia clientului consiliere de imagine, o gama de peste 1.000 de stofe din lana 100% si peste 250 de tesaturi din bumbac egiptean 100%, produse la cele mai renumite tesatorii din lume, precum Holland and Sherry, Acorn sau Dormeuil din Marea Britanie, Vitale Barberis Canonico, Albini sau Canclini din Italia.